Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η διαδρομή Λάρισα-Τρίκαλα και οι "πρόσφυγες"

Σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα του Hotspot  που βρίσκεται έξω από το χωριό Κουτσόχερο της Λάρισας. Αν κάποιος πάρει το λεωφορείο της γραμμής από τα Τρίκαλα για Λάρισα, που περνάει μέσα από τα χωριά της Λάρισας, θα δει κάπου στη Μάνδρα να ανεβαίνουν αρκετοί σκουρόχρωμοι "πρόσφυγες".  Ήμουν μια φορά στο σταθμό του ΚΤΕΛ στη Λάρισα και περίμενα το λεωφορείο για Τρίκαλα. Νόμιζα ότι βρίσκομαι σε άλλη χώρα, για να μην πω σε άλλη ήπειρο! Έβλεπα να περιμένουν το ίδιο λεωφορείο με μένα, στο οποίο και επιβιβάστηκαν στη συνέχεια, κάποιοι αρκετά σκουρόχρωμοι, Αφρικανοί υποθέτω λόγω του χρώματος του δέρματος και των χαρακτηριστικών του προσώπου τους και σίγουρα όχι Σύριοι πρόσφυγες! Επιβιβάστηκαν λοιπόν και κατέβηκαν στο Hotspot. Ακούω ,λοιπόν, τον εισπράκτορα να λέει ,μόλις κατέβηκαν, ότι στο Hotspot δεν μένουν Σύριοι πλέον, οι περισσότεροι ,αν όχι όλοι, έχουν φύγει, έχουν μείνει άλλες φυλές. Όλοι το ξέρουν δηλαδή. Είναι κοινό μυστικό ότι στα Hotspot δεν μένουν πρόσφυγες! Άρα γιατί είναι εκεί; Γιατί είναι ελεύθεροι να μπαίνουν και να βγαίνουν όποτε θέλουν από το Hotspot; Βλέπουμε κατά καιρούς στα sites που κλείνουν τον δρόμο προς τη Λάρισα οι λαθρομετανάστες, για να διαμαρτυρθούν. Και μάλιστα πέταξαν και πέτρες σε διερχόμενο φορτηγό. Το εν λόγω άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ. Αν δεν τους αρέσει μπορούν  να φύγουν και να γυρίσουν στη χώρα τους (όποια κι αν είναι αυτή)!
Πριν από λιγότερο από δύο μήνες, Αθηναϊκό site είχε γράψει για έναν λαθρομετανάστη από το Κονγκό  που κατέληξε μαχαιρωμένος στο Νοσοκομείο τη Λάρισας! Το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ. Επίσης, θυμόμαστε όλοι έναν "πρόσφυγα" που πρόσφατα τριγυρνούσε ημίγυμνος σε έξαλλη κατάσταση στο κέντρο της Λάρισας! Σχετικό άρθρο μπορείτε να βρείτε εδώ.Επίσης, πριν από λίγο καιρό είχε γίνει κι άλλο περιστατικό στη Λάρισα,Αποτροπιασμός: Λαθρομετανάστης κακοποίησε σεξουαλικά 5χρονο(!) σε hot spot στην Λάρισα. 
Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί να κλείσει όλα τα Hotspot, μαζί  και αυτό την Λάρισας, να απελάσει όλους τους παράνομους λαθρομετανάστες και φυσικά να πάψει το κράτος να επιδοτεί και να επιβραβεύει όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Πατρίδα μας! Από τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής:

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Η Χρυσή Αυγή διακρίνει τους Έλληνες πολίτες από τους αλλοδαπούς υπηκόους νόμιμα διαμένοντες στην χώρα και φυσικά από τους λαθρομετανάστες εισβολείς (παράνομους ή παρανόμως νομιμοποιηθέντες). Οι λαθρομετανάστες εισβολείς αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική μας ταυτότητα. Επομένως οι λαθρομετανάστες, ως ξένο προς την ελληνική κοινωνία σώμα και ως παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας, πρέπει άμεσα να απελαθούν:
- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
- Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.
Για όσους λένε λοιπόν ότι δεν έχουμε πολιτικές προτάσεις, ορίστε.  Σε αντίθεση ο νέος πρωθυπουργός της χώρας μας, δυστυχώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φαίνεται να έχει την πολιτκή βούληση να πατάξει την λαθρομετανάστευση. Αντίθετα φωτογραφιζόταν με "πρόσφυγες" στο Ηοtspot της Σάμου! 
Εμείς στη Χρυσή Αυγή λέμε Πρώτα οι Έλληνες! Φύλαξη των συνόρων από Στρατό και Πολεμικό Ναυτικό! Ο ελληνικός λαός έκανε μια επιλογή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου που σύντομα θα καταλάβει τις συνέπειες της, αλλά τότε θα είναι αργά. Και δεν θα υπάρχει κάποιος μέσα στη Βουλή για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του φιλελεύθερου Κούλη.
Υπατία