Σελίδες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ο Βελόπουλος, η Μακεδονία και η..."Βόρεια Μακεδονία"

Ο Βελόπουλος δεν πρόλαβε να βγει και το βράδυ των εκλογών είπε το εξής στον Χατζηνικολάου: «Δεν ξεχνώ τις ρίζες μου, γιατί είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία…».

 Όταν ένας πολιτικός που περνιέται για "πατριώτης" δεν ξέρει να ξεχωρίζει τη Μακεδονία από το κράτος των Σκοπίων που πρόσφατα πήρε με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη χώρα. Και τον χειρότερο είναι ότι αυτός ο πατριδοκάπηλος "πατριώτης"-τηλεπωλητής-χριστέμπορας μπήκε στην ελληνική Βουλή! Ποιός θα το πίστευε! Ούτε ο ίδιος φαντάζομαι ότι το περίμενε. Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει ότι "Δεν είναι προδότες όσοι συμφώνησαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών". Και τι είναι κύριε Βελόπουλε; "Πατριώτες" όπως εσείς; Επίσης, το πόσο καιροσκόπος είναι φαίνεται και από ψέματα που έχει πει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή του. Είχε  πει ότι τον κάλεσε στην αρχιεπισκοπή της Αθήνας ο μακαριστός Χρισόδουλος το 1992( ο οποίος έγινε αρχιεπίσκοπος το 1998!) και του ανακοίνωσε προσωπικά ότι θα κάνει συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων, για να μην πάρει τον όρο Μακεδονία, στη Θεσσαλονική! Βέβαια, ο μακριστός Χριστόδουλος τα μόνα συλλαλητήρια που διοργάνωσε ήταν το 2000, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτόητες! Μπορείτε να διαβάσετε και παλιότερο σχετικό άρθρο εδώ. 
Συμπερασματικά, αυτός ο άνθρωπος δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να περάσει την εικόνα του "μακεδονομάχου" και του "πατριώτη". Χρησιμοποίησε ακόμα και το όνομα του αρχιεπισκόπου Χρισόδουλου για να προσθέσει "κύρος" στην ιστορία του. Αμφιβάλλω αν έστω ήξερε ο Χριστόδουλος τότε ποιός ήταν ο Βελόπουλος, πόσο μάλλον να τον καλούσε στο γραφείο. Πάντως στην αρχιεσπισκοπή σίγουρα δεν τον κάλεσε όπως ισχυρίζεται! 
Ιδού λοιπόν ο Βελόπουλος που τον ψήφισαν οι Έλληνες πολίτες! Δεν μπορεί ούτε τη Μακεδονία από τα Σκόπια να ξεχωρίσει!  
Η Χρυσή Αυγή μέσω του Αρχηγού της Ν.Γ.Μιχαλολιάκου είναι η μόνη που δεσμεύτηκε να καταργήσει αυτή την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

Υπατία