Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

«Τα σύνορά μας θα φυλάσσονται αποτελεσματικά, οι διαδικασίες για τη χορήγηση ασύλου θα προχωρούν γρήγορα και όσοι δεν δικαιούνται προστασίας, θα επιστρέφουν αμέσως στις χώρες προέλευσής τους. Εκείνοι που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα ζουν σε συνθήκες ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας».
Αυτά τα πομπώδη –αν και σκοπίμως γενικά κι αόριστα- περιέχονται στην εισαγωγή του κυβερνητικού προγράμματος της Νουδούλας, για το μέγα θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Δυστυχώς όμως για τους ψοφοδεξιούς κράχτες των Ελλήνων πατριωτών, η δούλα -της Νέας Τάξης Πραγμάτων- Νουδούλα έχει κυβερνητικό παρελθόν. Κι ως γνωστόν… «το παρελθόν εγγυάται για το μέλλον»! 
Να μην πάμε πολύ πίσω, αλλά να δούμε τα… επιτεύγματά της στο συγκεκριμένο θέμα τις δύο φορές που κυβέρνησε τη χώρα τα τελευταία χρόνια…

Επί Καραμανλή και επί του… σκληρού Σαμαρά – του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», όπως φώναζαν κάποτε οι ίδιοι οι οπαδοί της.
Το 2008, λοιπόν, επί… κουρασμένου, έγινε το ρεκόρ στην εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα των –από τότε!- «ανοιχτών συνόρων». Όπως βλέπουμε στον σχετικό πίνακα, 146.337 εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι, ενώ και τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και το επόμενο της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ, η «συγκομιδή δεν ήταν καθόλου αμελητέα. 
Στην περίοδο Σαμαρά, το 2012 εισήλθαν στην χώρα ουκ ολίγοι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι (76.878). Πάμπολλοι, αν κρίνουμε ότι ήταν γνωστό παγκοσμίως πως η Ελλάδα αντιμετώπιζε μια βαθιά οικονομική κρίση, που κανονικά θα απέτρεπε επίδοξους λαθρομετανάστες.
Το 2013, παρατηρούμε μια μεγάλη πτώση, με 43.0002 εισερχομένους! Η οποία ωστόσο οφειλόταν στις φήμες περί «ρατσιστικών επιθέσεων» από την Χρυσή Αυγή, οι οποίες κυκλοφορούσαν παγκοσμίως. Το 2014, που ο Σαμαράς είχε βάλει στη φυλακή τον Αρχηγό και ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, υπήρξε «λήξις συναγερμού» και οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι που… προτίμησαν (όπως έλεγε ο πρόεδρος Πάκης) την Ελλάδα σχεδόν διπλασιάστηκαν (77.163)!
Κρίνοντας, λοιπόν, από τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων περιόδων διακυβέρνησης της χώρας από την Νουδούλα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει στην επερχόμενη τρίτη περίοδο. Χώρα των «ανοιχτών συνόρων» ήταν και είναι η Ελλάδα και χώρα των «ανοιχτών συνόρων» θα παραμείνει!

ΠΗΓΗ