Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ «ΕΥΠΑΘΩΝ», ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΑΣ ΤΟΥ… «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ»!


Σκηνές απείρου κάλλους, διαδραματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Ναυπλίου,  καθώς «ευπαθείς» συγκρούστηκαν άγρια έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. 
Τα επεισόδια έγιναν κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ, κι άρχισαν για την… προτεραιότητα.
Οι αντίπαλες ομάδες των «ευπαθών» συγκρούστηκαν με μαχαίρια, καδρόνια και σιδερόβεργες, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματίες, αλλά και εκτεταμένες φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ανύποπτων πολιτών.
Επιπροσθέτως, μετά τα επεισόδια έξω από το Εργατικό Κέντρο, ομάδα «ευπαθών» μετέβη έξω από κατάστημα που διατηρεί ομόφυλός τους στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου-Άργους, πυροβολώντας προς το κατάστημα για εκφοβισμό!
Και τι έκανε για να τα σταματήσει όλα αυτά η Αστυνομία του… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη; Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού, ενώ είχε ζητηθεί εκ των προτέρων αστυνομική παρουσία στο σημείο, για λόγους πρόληψης των επεισοδίων, η αστυνομία κατέφτασε… μετά τα επεισόδια!!!
Και βέβαια, δεν έκανε καμμία σύλληψη – όπως άλλωστε γινόταν κι όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΗΓΗ