Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ: “ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΝ ΘΙΑΣΩΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”!



Το μαρξιστικό και αντιχριστιανικό του δηλητήριο κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας έχυσε για ακόμη μια φορά ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, Φίλης.
Ο υπουργός καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ανίερη επίθεση εναντίον δύο εμβληματικών μορφών της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Μακαριστού Χριστόδουλου και του Εθνικού Ιεράρχη Αμβροσίου.
Συγκεκριμένα, μέσω της... φιλόξενης "Εφημερίδας των Συντακτών" δήλωσε: "Περιμένω στην συνεδρίαση της Ιεραρχίας να αποδοκιμαστεί η αντιχριστιανική επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον μου ο θιασώτης της Χρυσής Αυγής, Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι η εκκλησιαστική διοίκηση καλύπτει τέτοιες ολοκληρωτικές συμπεριφορές και μάλιστα με το πρόσχημα της δημοκρατίας...".
Και σαν να μην έφτανε αυτή η... εντολή προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο ο ανεκδιήγητος Φίλης δεν σεβάστηκε ούτε την Μνήμη του Μακαριστού Χριστόδουλου, λέγοντας: "Θα ήταν λάθος η Εκκλησία να εισβάλει και πάλι στην πολιτική, όπως συνέβη στην εποχή του Χριστόδουλου, χωρίς τότε να ωφεληθεί ούτε η ίδια ούτε η κοινωνία. Η εποχή της "δεξιάς του Κυρίου" έχει παρέλθει...".
Για τον Φίλη, λοιπόν, και τους ομοίους του όποιος Έλληνας λαϊκός ή κληρικός αντιστέκεται στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και θέλει η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ισλαμιστές, στους τοκογλύφους και τους λαθρομετανάστες, είναι θιασώτης της Χρυσής Αυγής! Ίσως να είναι και έτσι, καθώς το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα ως η μοναδική και γνήσια φωνή της Εθνικής Αντίστασης στηρίζει τους Έλληνες που αγωνίζονται για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική.
Τέλος, και πριν τον παραδώσουμε στην χλεύη του χριστεπώνυμου πλήθους, να σημειώσουμε πως δεν γνωρίζουμε αν "η εποχή της "δεξιάς του Κυρίου" έχει παρέλθει", ξέρουμε καλά όμως πως η εποχή της εκδιώξεως των φαρισαίων, των υποκριτών, των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υπηρετών τους από την Χώρα μας έρχεται!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής σημείωσε: "Τα πολιτικά παχύδερμα του Σύριζα να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Μακαριστό Χριστόδουλο, που αν βρισκόταν εν ζωή θα ήταν εμπόδιο ανυπέρβλητο στα εθνοκτόνα τους σχέδια. Όπως είναι ασφαλώς και ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος Καλαβρύτων, που δεν είναι θιασώτης της Χρυσής Αυγής, όπως δήλωσε ο Φίλης, αλλά πρωτοπόρος Αγωνιστής του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας".