Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ


Χαριτωμένα πρόσωπα παιδιών, μικρές η μεγάλες προσωπικές περιπέτειες, επιλεγμένα πλάνα, εστίαση σε επιλεγμένα πρόσωπα ανθρώπων που βαδίζουν. Επικλήσεις στον ανθρωπισμό των Ελλήνων, Συγχαρητήρια σε όσους στέκονται "αλληλέγγυοι" στους λαθρομετανάστες, εκκλήσεις για "συναίνεση" των πολιτικών δυνάμεων,και φυσικά καταγγελίες εναντίον των Ευρωπαίων.
Αυτή είναι η εικόνα που πλασάρεται στον Ελληνικό λαό τις τελευταίες μέρες, επιμελώς, από τα μπουκωμένα από την διαπλοκή ΜΜΕ. Από κοντά σιγοντάρει και ενορχηστρώνει το αυτοαποκαλούμενο "δημοκρατικό τόξο".
Μια ακόμη επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου του Ελληνικού λαού σε πλήρη εξέλιξη.
Το ότι η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων(και λίαν προσεχώς) εκατομμυρίων λαθρομεταναστών,σε μια χώρα ρημαγμένη οικονομικά, και εξαθλιωμένη κοινωνικά δεν σημαίνει τίποτε για όλους αυτούς.
Όλους αυτούς, που χρόνια τώρα παρουσιάζουν την Ευρώπη σαν την ιερή αγελάδα, των "αξιών" και των "αρχών", του "ανθρωπισμού" και της "αλληλεγγύης". Μια Ευρώπη λογιστών,(και μάλιστα κακών λογιστών) που το μόνο που ξέρει είναι να επιβάλει μνημόνια ,και "μεταρρυθμίσεις" εξαθλίωσης των λαών και των Εθνών που την απαρτίζουν.Μια Ευρώπη που στην πρώτη σοβαρή κρίση εντός των συνόρων της, ο καθένας κοίταξε πως να φυλάξει τον..πισινό του,και όλα αυτά τα φληναφήματα περί "αρχών" κλπ, πήγαν περίπατο.
Όλους αυτούς, που χρόνια τώρα, δεν πρόβλεψαν,δεν σχεδίασαν, δεν έκαναν απολύτως τίποτε για να διαφυλάξουν τα σύνορα της χώρας.
Όλους αυτούς που ευχαριστούσαν "τους μετανάστες που μας προτιμούν", λες και είμαστε μαγαζί, και οι παράνομοι μετανάστες πελάτες μας.
Όλους αυτούς τους αριστερούς και αριστερίζοντες,που δια κατεχόμενοι από ιδεολογικό αυτισμό μιλούσαν, και εξακολουθούν να μιλούν, για "ανοιχτά σύνορα", και για "πολυπολιτισμό".
Όλους αυτούς που επέκριναν και κουνούσαν το δάχτυλο σε όσους χτυπούσαν καμπάνες κινδύνου, γι αυτά που έρχονταν,και που τελικά ήρθαν.
Κακά τα ψέμματα. Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι δύσκολες. Η χώρα μας είναι οικονομικά εξαθλιωμένη, η κοινωνία κουρασμένη και απογοητευμένη, η κρατική μας οντότητα είναι τυπική,και έχουμε μείνει χωρίς στρατηγικούς συμμάχους, ενώ το πολιτικό κατεστημένο αδυνατεί να αντιμετωπίσει ακόμη ένα μεγάλο πρόβλημα που το ίδιο δημιούργησε.
Ένα κατεστημένο που προσπαθεί (σαν έσχατο μέσο) με πλύση εγκεφάλου από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, να κερδίσει μόνο λίγο χρόνο παραπάνω,έτσι ώστε οι συνέπειες της επερχόμενης έκρηξης του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης, να έχουν, όσο το δυνατό, μικρότερες παρενέργειες πάνω του.Πολιτικαντισμός μέχρι την τελευταία στιγμή δηλαδή.
Στους ώμους μας πέφτει ένα μεγάλο βάρος. Το βάρος της Εθνικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της Πατρίδας μας,και της ανύψωσης του ηθικού και του φρονήματος του λαού μας.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε αυτό,και θα το κάνουμε. Γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να συγκρουστούμε με καμιά Ευρώπη,και με κανένα απίθανο υπουργό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Γιατί δεν λέμε ψέμματα στο λαό μας, δεν του υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια, και δεν μας ελέγχει κανείς. Η Πατρίδα και ο λαός μας,μπορεί να ελπίζει σε εμάς.

Τ.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ