Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;


Σε καθημερινή συνήθεια έχουν αναγάγει το ψέμα και την εξαπάτηση τα όργανα του Μητσοτάκη. Ακόμα κι αν έχουν συλληφθεί πολλάκις ψευδόμενα! 
Εχθές, λοιπόν, το κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέφερε την είδηση, ότι περί τα διακόσια (200) «προσφυγάκια»… προτίμησαν την Κυριακή την Λέσβο: «αυξημένες ιδιαίτερα είναι οι ροές σήμερα, με ήδη περισσότερους από 200 αιτούντες άσυλο να έχουν φτάσει από το πρωί σε ακτές στο βόρειο τμήμα του νησιού».
Αναζητήσαμε τις καθημερινές ειδήσεις περί ερχομού «προσφύγων» στην Ελλάδα στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού και για το πολύπαθο νησί της Λέσβου είδαμε δημοσιευμένα δύο περιστατικά αφίξεων, που αφορούσαν πενήντα πέντε (55) «προσφυγάκια» που εντοπίστηκαν και «διασώθηκαν» στη θαλάσσια περιοχή »ΑΓΡΙΕΛΙΑ» ν. Λέσβου και σαράντα τέσσερα (44) στη θαλάσσια περιοχή »ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ» ν. Λέσβου.
55+44=99. Άρα, αποκρύπτεται ο ερχομός άλλων τόσων και βάλε – προφανώς με εντολή Μητσοτάκη! Αποκρύπτοντας την αλήθεια, νομίζει ο βλαξ ότι θα κρύψει το πρόβλημα; Δεν ξέρει πως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια;