Σελίδες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Ο Βελόπουλος ή αλλιώς ...."Mr.Gucci"

Μια άγνωστη πτυχή της πολιτικής σταδιοδρομίας του Βελόπουλου μας αποκαλύπτει η κ.Ελένη Βιδάλη, επιχειρηματίας στην Βοστώνη, η οποία έχει διατελέσει πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, για πάρα πολλά χρόνια ήταν επίσης στο αξίωμα της γενικής γραμματέας καθώς και στο αξίωμα του αντιπροέδρου. Επιπλέον, για 25 χρόνια έκανε την εκπομπή Greek Program, στο Boston Neighborhood Network, με την συμμετοχή του Θανάση Χαμπέρη. Ας δούμε ένα απόσπασμα  από συνέντευξη της σχετικά με τον Βελόπουλο και το παρατσούκλι του "Mr Gucci":
  
Και για τον κ. Βελόπουλο είδα να τον αποκαλείς «Mr. Gucci». Γιατί;
«Αλεξάνδρα μου! Βλέπω πως δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Ο κ. Βελόπουλος, εν ολίγοις με έστησε, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, όπου το ραντεβού είχε επιβεβαιωθεί το προηγούμενο βράδυ, διότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι περίπου 8:00 μ.μ. να πηγαίνει στα μαγαζιά, μαζί με τη σύζυγο και κόρη του, διότι  έψαχναν να βρουν Gucci, σε καλή τιμή.  Στη συνέχεια μου επιτέθηκε και μου είπε ψέματα, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου της ομογένειας προς τιμή των αντιπροσώπων από την κυβέρνηση, ισχυριζόμενος πως «τον είχε στείλει ο κ. Καρατζαφέρης σε κάποια συνάντηση με στέλεχος του κόμματος». Μετά από συνομιλία με το γραφείο του κ. Καρατζαφέρη διαπιστώθηκε δεν είχε σταλεί σε κανένα ραντεβού εκ μέρους του κόμματος ή προσωπικά εκ μέρους του κ. Καρατζαφέρη. Έψαξα και βρήκα από security κάμερες, πως, ήταν, όντως στα μαγαζιά και ψώνιζε Gucci! Και δυστυχώς εκεί δεν είχε τέλος η υπόθεση. Μου έστειλε μία επιστολή, στην οποια έγραφε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, πώς δεν είμαι σωστή δημοσιογράφος, διότι δεν τον πήρα το πρωί της Δευτέρας τηλέφωνο να επιβεβαιώσω το ραντεβού, πράγμα το οποίο θεώρησα τελείως γελοίο. Αυτό που με πείραξε είναι πως στην επιστολή αναφέρθηκε πως «δεν είμαι σωστή αντιπρόσωπος του Ελληνισμού», εποχή που ήμουν πρώτη αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, διότι έγραψα email στον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του ΛΑΟΣ στα Αγγλικά και όχι στα Ελληνικά»
Aυτός είναι ο "πατριώτης" Βελόπουλος που για χάρη καταναλωτικών αγορών έστησε την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας! Και όχι μόνο δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή αλλά ζητούσε και τα ρέστα γιατί δεν του το θύμισαν και είπε και ψέματα ότι έιχε άλλο "επαγγελματικό" ραντεβού! Αυτή είναι η "ειλικρίνεια" του Βελόπουλου! Τόσο μετράει ο λόγος του! Τόσο μετράνε για αυτόν οι Έλληνες της Ομογένειας! Αυτός είναι που θα βάλει πρώτα τους Έλληνες; Αυτόν επέλεξαν οι ψηφοφόροι του "πατριωτικού" χώρου για να τους εκπροσωπήσει; Μόνο η Χρυσή Αυγή βάζει ως προτεραιότητα τους Έλληνες! Πού ήταν ο Βελόπουλος όταν η Χρυσή Αυγή έκανε συσίτια για άπορους Έλληνες; Μάλλον θα ψώνιζε Gucci! Μείνετε λοιπόν τώρα όσοι τον ψηφίσατε  με την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής και τον Βελόπουλο εντός!
Υπατία