Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Οι αποφάσεις του Μητσοτάκη για την "φύλαξη" των συνόρων

Ο κ.Χρυσοβαλάντης Γιαλμάς

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε τοπικό site του Έβρου, δεν ανανεώνονται αποσπάσεις συνοριοφυλάκων που υπηρετούν χρόνια στην περιοχή! Ο  κ.Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς της Ενωση Συνοριακών Έβρου, μέλος της ΠΟΣΥΦΥ αναφέρει:
«Μέσα σε μια μέρα κόβονται 30 αποσπάσεις Συναδέλφων που υπηρετούν εδώ και 8 χρόνια στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας και τους επιστρέφουν στις οργανικές τους θέσεις.
Συνάδελφοι μου ντόπιοι που γνωρίζουν άριστα την περιοχή, που τόσο καιρό έχουν δώσει τον εαυτό τους στην πρώτη γραμμή φύλαξης των συνόρων μας, που έχουν γίνει ένα με εμάς τους παλιότερους..
Εδώ και καιρό ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου ζητάμε να βρεθεί η λύση για τους Συναδέλφους μας και να μην είναι σε αυτό το καθεστώς ομηρίας.. Κύριε Υπουργέ, κύριοι Βουλευτές μην μας ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νόμου μας.. Με αυτές τις διαταγές δεν λύνετε τα προβλήματα μας»
Να πώς θα "υπερασπιστεί" ο Μητσοτάκης τα σύνορα μας με την Τουρκία! Η πατριδοκάπηλη ΝΔ έδειξε για άλλη μια φορά το αληθινό της πρόσωπο! Αντί να ενισχύσει την φύλαξη των συνόρων της Πατρίδας μας, την καθιστά πιο ευάλωτη. Όλοι γνωρίζουμε τις ορδές των λαθρομετανστών που εισέρχονται από τον Έβρο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί αν η άμυνα μας αδυνατίσει ακόμα περισσότερο! Όσοι ψηφίσατε την "πατριωτική" ΝΔ, να τους χαίρεστε! Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την πολιτική βούληση να υπερασπιστεί τα σύνορα της Πατρίδας μας! 

Υπατία