Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θριαμβευτικό άρθρο με τον χαιρέκακο τίτλο «Χρυσή Αυγή: Επόμενη στάση Κορυδαλλός», έγραψε ο γνωστός συριζαίος δικαιωματάκιας Κωστής Παπαϊωάννου (Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, τ. πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας, τ. πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, «πρωτοστάτης» στη σύσταση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας, τ. πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη, κ.τ.λ., κ.τ.λ.). 
Στο άρθρο εγκωμιάζονται οι πατριώτες (με ή άνευ εισαγωγικών…) που ψήφισαν ΝΔ και Βελόπουλο, αρκεί που έφυγαν από την Χρυσή Αυγή.
Ιδού τι αναφέρει για την ψήφο στον Βελόπουλο – προβλέποντας παράλληλα ότι ο εν λόγω θα είναι εύκολος αντίπαλος για το κομμουνισταριό των δικαιωματάκηδων: 
Διαβάζουμε αυτές τις μέρες αναλύσεις που υποβαθμίζουν ή σχετικοποιούν τη σημασία του αποτελέσματος. Κάποιοι λένε «Και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και πήγαν στον Βελόπουλο. Δεν είναι το ίδιο… Δεν διευθύνει όμως εγκληματική συμμορία με τάγματα εφόδου, ναζιστική δομή και ιδεολογία. Και βασίμως ελπίζουμε ότι το δικό του συνονθύλευμα δεν θα έχει την αντοχή της Χ.Α.».
Ιδού και τι αναφέρει περί της ψήφου στην ΝΔ:
«Άλλοι λένε «Και τι έγινε; Έφυγαν από τη Χ.Α. και έβγαλαν τη ΝΔ κυβέρνηση».
Και πάλι λάθος. Όχι διότι δεν υπήρξε όντως μεγάλη μετακίνηση (ή επαναπατρισμός) ψηφοφόρων της Χ.Α. στη ΝΔ.
Αλλά λογικό ήταν να πάνε εκεί όπου φυσούσε ούριος άνεμος. Και, κυρίως, δεν περιμέναμε κάτι άλλο, πολεμώντας τη Χ.Α. Αυτό θέλαμε: να απονομιμοποιηθεί, να γίνει αβάσταχτο να είσαι κοντά της, να αποκαλυφθεί το πολιτικό τέρας. Ε, λοιπόν, πού θα πάνε οι ψηφοφόροι της; Θα εξαερωθούν; Θα μεταναστεύσουν; Θα γίνουν ασκητές; Θα στηρίξουν το ΜΛ ΚΚΕ; Θα γίνουν μαχητές του προλεταριακού διεθνισμού; Όχι βέβαια. Πήγαν στα πιο κοντινά μαγαζιά. Αυτό σημαίνει πολιτική μετακίνηση, αυτό επιδιώκουμε στις δημοκρατίες».
Πατριώτες (με ή άνευ εισαγωγικών…), είστε ευχαριστημένοι που δώσατε τέτοια μεγάλη χαρά στους εθνομηδενιστές – νεοταξίτες της αριστεράς; Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και απαντήστε εσείς οι ίδιοι στον εαυτούλη σας!