Σελίδες

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Η ένοχη σιωπή της ΝΔ για το ζήτημα των λαθραίων μεταναστών





Γράφει η Ειρήνη Δημοπούλου (Υπ. Βουλευτής Β2 Δυτικός Τομέας Αθηνών με τον Λαϊκό Σύνδεσμο -Χρυσή Αυγή)
Λέξη από την Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των λαθραία εισερχομένων μεταναστών. Υποφέρουν τα νησιά του Αιγαίου τα οποία δέχονται δεκάδες λάθρα εισερχόμενους καθημερινά.
Υποφέρουν οι πόλεις από την υποβάθμιση ολόκληρων συνοικιών οι οποίες μετατρέπονται σε γκέτο όπου οι μειοψηφίες των επισκεπτώνδιώχνουν από τα σπίτια τους τηνέως πρότινος πλειοψηφία των γηγενών.
Υποφέρει η ύπαιθρος από τις σπείρες που ρημάζουν τα σπίτια και σκοτώνουν ανήμπορους γέροντες. Πολίτες βρίσκονται κατηγορούμενοι γιατί προσπάθησαν να υπερασπιστούν την οικογένεια και την περιουσία τους.
Όμως το κόμμα που θέλει να είναι η επόμενηκυβέρνηση της χώρας, σιωπά.
Να έχει άραγε σχέση η σιωπή της ΝΔ με την άμεση εμπλοκή επιφανούς πολιτικής οικογένειας στο real estate και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, που αγοράζει ό,τι βρει, αφού βεβαίως άλλο μέλος έχει ενισχύσει με την «φιλανθρωπική» δράση του την εγκατάσταση εκεί ορδών «παράτυπων» που «ρίχνουν» τις τιμές των διαμερισμάτων και των άδειων ελέω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, καταστημάτων;
Η ΝΔ μπορεί να τάζει πόρτα-πόρτα διορισμούς και δάνεια σε συνεργασία με παλαιοΠΑΣΟΚους πρώην ΚΙΝΑΛ, όμως λέξη δεν βγάζει για το πώς θα ζήσουν οι Έλληνες από την πλατεία Βικτωρίας ως τον Έβρο κι από την Λέσβο ως την Ηλεία.
Η ΝΔ δεν αναφέρει πουθενά αν και  ποια δραστικά μέτρα θα λάβει για να αποτρέψει ή έστω να περιορίσει, την ανεξέλεγκτη μετακίνηση ασιατικών και αφρικανικών πληθυσμών στην χώρα μας.
Πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κρίση της λαθρομετανάστευσης; Δεν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα;
Μήπως τελικά δεν θέλει και δεν θα περιορίσει το πρόβλημα, προκειμένου να βολέψει «ημέτερα» παιδιά σε «ημέτερες» ΜΚΟ; Μήπως και η ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με χειραγωγίσιμους Ασιάτες και Αφρικανούς παρανόμους;

Η Ιστορία δείχνει ότι η μετακίνηση πληθυσμών αποτελεί μια πολύ συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδο άλωσης κρατών. Από την Κύπρο και την Ρουμανία, την Ουκρανία και την Ρωσία, τον περασμένο αιώνα, έως την συστηματική έλευση Αφρικανών και Ασιατών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στις μέρες μας, είναι σαφές ότι η κίνηση αυτή που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος, είναι ηθελημένη και οργανωμένη.
Μάλιστα η ευθύνη της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς άλλες χώρες, από τη  Αλβανία και τα Σκόπια ως την Ιταλία του Σαλβίνι και την Ουγγαρία του Ορμπαν έχουν περιορίσει δραστικά, αποφασιστικά και αποτελεσματικά την εισβολή στις χώρες τους. Την Ελλάδα όμως την θέλουν ξέφραγο αμπέλι και τους Έλληνες τρομοκρατημένους άρα υπάκουους στους πατερούληδες, ψηφοφόρους.
Η ειδοποιός διαφορά ημών των Εθνικιστών με τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ είναι ότι εμείς τα βλέπουμε και μιλάμε στον λαό για όλα αυτά και για τις συνέπειες που θα έχει στην Πατρίδα η Μεγάλη Αντικατάσταση των Πληθυσμών, ενώ η ΝΔ  βλέπει τους ξένους ως χρήματα για ΜΚΟ και φθηνά εργατικά χέρια, όπως έκανε άλλωστε με τα Olympic Games. Είναι σαφές ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεχίσει την παροχή διευκολύνσεων, επιδομάτων, στέγης στους αλλοδαπούς, απομυζώντας και την τελευταία ικμάδα από το κράτος που πληρώνουμε εμείς, οι γονείς και οι παππούδες μας, για να το οδηγήσει στην κατάρρευση και στην καταστροφή.
Εμείς λέμε ότι:
- Η παράνομη είσοδος στην χώρα μας αποτελεί ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο θα αντιμετωπίζεται.
- Όλα τα επιδόματα προς αλλοδαπούς τα οποία τους ενθαρρύνουν να έρχονται και να παραμένουν στην Ελλάδα, πρέπει να σταματήσουν.
- Όλες οι ΜΚΟ που διευκολύνουν την είσοδο στους εισβολείς πρέπει να απομακρυνθούν από τα σύνορά μας.
Το μεταναστευτικό είναι ένα μείζον εθνικό ζήτημα. Εμείς έχουμε τις απαντήσεις. Η ΝΔ όχι. Η ΝΔ θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική των ανοιχτών συνόρων με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως του αν μεμονωμένοι «λαγοί» της, αφήνουν να υπονοηθεί μια «σκληρή» προσωπική γραμμή, με «τιτιβίσματα» περί του αντιθέτου.
Είδαμε άλλωστε τον τραγέλαφο με την ανακοίνωση για το «επίδομα για κάθε παιδί που γεννιέται», που μετατράπηκε πρόσκαιρα «σε κάθε Ελληνόπουλο», για να αλλάξει άρδην μετά τον πολιτικό εκφοβισμό της Αριστεράς, «σε Ελληνόπουλα που έχουν τουλάχιστον ένα γονέα Έλληνα». Η
κοροϊδία του Ελληνικού λαού εκ μέρους της ΝΔ, πάει σύννεφο. Πού να βρεθούν και προ του προς επίλυσιν ζητήματος. Θα ζητήσουν γονυπετείς συγγνώμη από τους εισβολείς.
Εμείς, πραγματικά Ανθρωπιστές, αληθινοί Οικολόγοι, με βαθύ σεβασμό στην Φύση, στον Θεό και στην Δημιουργία, θέλουμε μια Ελλάδα κατοικημένη από Έλληνες. Μια Ελλάδα της ευνομίας, την οποίαν θα σέβονται οι φίλοι και θα φοβούνται οι εχθροί.
Μια Ελλάδα για τους Έλληνες πρώτα. Μια Ελλάδα Ελληνική.