Σελίδες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΦΕΡΜΟΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!



Προεξοφλείται αύξηση του ποσοστού της ανεργίας
Παρά τις διθυραμβικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για έξοδο στις αγορές και την ανακούφιση των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την ετήσια έκθεση βάζει ένα τέλος απειλώντας πως οποιαδήποτε παρέκκλιση από το πρόγραμμα ή οποιαδήποτε αλλαγή από την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής θέτει αυτομάτως την Ελλάδα σε καθεστώς χρηματοοικονομικής αστάθειας.
Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής οργανισμός προειδοποιεί πως παρόλο που οι κίνδυνοι έχουν περιοριστεί μετά την συμφωνία για το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, αν δημιουργηθεί και πάλι αβεβαιότητα στο πολιτικό σκηνικό, τότε είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να προκληθούν πιέσεις στις αγορές. Ενώ εκτιμά πως για το τέλος του 2015 η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 5,4% σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2014.
Ο εργασιακός Μεσαίωνας που ζει η χώρα μας από νεο-φεουδάρχες οι οποίοι καθημερινά πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού καταδικάζοντάς τον στην ανέχεια και την ανεργία δεν θα λάβει τέλος, καθώς οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την ανεργία εκτινάσσουν το ποσοστό ως το τέλος του 2016 στο 27,1%, σε σχέση με το τέλος του 2015 που θα διαμορφωθεί στο 26,8%.
Η συμφωνία που πανηγύριζε η αριστερή κυβέρνηση ότι πέτυχε, στην ουσία δεν αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο μέλλον της Πατρίδας μας αλλά εγγύηση για την πλήρη δουλεία του Έθνους μας στα ξένα συμφέροντα.