Σελίδες

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Γ. ΓΕΡΜΕΝΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ



Ο Βουλευτής Β' Αθηνών και Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Ο Συναγωνιστής σχολίασε πως η χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν ακριβώς ίδια με την αντίστοιχη του Σαμαρά, ενώ το μόνο που έκανε ήταν να ανακυκλώσει τα ψέμματα και τις κενές υποσχέσεις που είχε δώσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταμορφωθεί σε ένα ακραίο νεοφιλελεύθερο κόμμα, όμοιο με την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε σε μια μέρα το περήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ενάντια στην μνημονιακή πολιτική σε ένα μεγάλο ΝΑΙ στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Αριστερά του Τσίπρα κόπτεται μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, αφού ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε καμία φοροελάφρυνση για τον απλό λαό.
Η μόνη δύναμη που μάχεται για τα δίκαια του Έλληνα αγρότη, επιχειρηματία, εμπόρου είναι η Χρυσή Αυγή.
Ο Τσίπρας διέλυσε την αγροτική ανάπτυξη επιβάλλοντας φόρους που φθάνουν το 26%, το δημόσιο σύστημα Υγείας, την Παιδεία και υποβάθμισε εκ νέου το επίπεδο ζωής του Έλληνα πολίτη. Ο Πρωθυπουργός δεν είπε κουβέντα για την ΑΟΖ, για χάραξη νέων γεωστρατηγικών πολιτικών, για εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος.
Φυσικά, οι εξαγγελίες που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα έπαιρνε έσοδα και θα φορολογούσε τις συχνότητες από τα κανάλια, ήταν μόνο ψεύτικες υποσχέσεις.
Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μιλάει για εθνικό σχέδιο για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, με στόχο την αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβίωσης του ελληνικού λαού με προτεραιότητα στον Έλληνα σε κάθε δομή της δημόσιας ζωής.