Σελίδες

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ! ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ



Ύστερα από παλλαϊκή απαίτηση όλων των δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση Ελλήνων που έχουν ανάγκη από μια καλή επιθεώρηση για να ξεσκάσουν λίγο, έγινε δεκτή η ένσταση του Γεωργιάδη που κατέθεσε εκπρόθεσμα την υποψηφιότητα του.
Μετά από το ολονύχτιο γλέντι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σπριντ του "μπουμπούκου" που η ΚΕΦΕ της ψοφοδεξιάς θεώρησε αρχικά άκυρο, τελικά το κονκλάβιο της Συγγρού αποφάσισε ότι 3 υποψήφιοι δεν θα προσφέρουν αρκετό γέλιο και σ' αυτούς προστέθηκε και ο Γεωργιάδης για να συμπληρωθεί το κουαρτέτο.
Ο ίδιος συγκινημένος δήλωσε: "Ήταν δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και δεν ενημέρωσα. Δεν θέλω να υπάρχει καμία αιχμή. Να ευχαριστήσω τα μέλη της για την σημερινή συνεδρίαση και ιδιαίτερα τον κύριο Παπαμιμίκο...Είμαστε συναγωνιστές, έχω μόνο φίλους. Αντίπαλός μου είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίο θα κερδίσω αν με εκλέξουν πρόεδρο οι Νεοδημοκράτες!"
Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλές προπονήσεις και καλά τρεξίματα σε όλους τους, γιατί θα τους χρειαστεί, αφού όπου κι αν πηγαίνουν ο κόσμος θα τους φιλεύει... αυγά και τομάτες!