Σελίδες

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΒΕΡΩΝΗ: «ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΩΣΑ'Ι'ΚΟ ΜΕ ΕΠΟΙΚΟΥΣ»!



Η βουλευτής Λαρίσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δέσποινα Σβερώνη, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για την απόδοση ιθαγένειας, στηλιτεύοντας το τσίρκο της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ το οποίο τοποθετεί συνειδητά βόμβα στα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους και της κοινωνίας μας.
Η Συναγωνίστρια Σβερώνη ανέφερε πως η γραμμή της αριστεράς συνοψίζεται στη φράση «οτιδήποτε ελληνικό θεωρείται οπισθοδρομικό». Εξ ου και η ενέργεια της κυβέρνησης να προσπαθεί να περάσει «λάθρα» το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο είναι σαφώς μεγαλύτερης σημασίας από εκείνη του δημοψηφίσματος που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου.
Η αγάπη για την Πατρίδα είναι έμφυτη, επισήμανε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ βάλλει το τρίπτυχο Πατρίδος-Θρησκείας-Οικογένειας που κρατά ζωντανό το Ελληνικό Έθνος. Υπούλως μάλιστα, η αριστερά χρησιμοποιεί τον όρο «πατριωτισμός» κατά πώς τη βολεύει, σημειώνοντας το αντιφατικό να επικαλούνται το πατριωτικό ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, την ίδια ώρα κατά την οποία επιχειρούν να περάσουν το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την απόδοση της ιθαγένειας.
Εν κατακλείδι, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής στηλίτευσε την υποκριτική στάση Καμμένου και ΑΝΕΛ, σημειώνοντας με έμφαση πως η σιωπή τους για το αντεθνικό έγκλημα που συντελείται είναι συνενοχή.