Σελίδες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ... “ΑΝΘΡΩΠΙΑ”!

Η ιστορία ξεκινάει από ένα δημοσίευμα και όχι από “ανώνυμες καταγγελίες” και… “κουκούλες”, όπως κλαίγονται πρώην τοπικοί άρχοντες των Τρικάλων και συγκεκριμένα ο πρώην δημοτικός σύμβουλoς του Δήμου Τρικκαίων Θανάσης Βαβύλης και ο πρώην αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός, το 2012.
Και πώς να μη κλαίνε, άλλωστε, αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχους κατά πλειοψηφία τους προαναφερόμενους κατηγορούμενους επιβάλλοντάς τους ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή και ασκήθηκε έφεση.
Το 2012 λοιπόν, η Δημοτική Αστυνομία, στα Τρίκαλα σε έλεγχο κατέσχεσε λαθραίο εμπόρευμα Νιγηριανού, πλην όμως του αποδόθηκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πίσω ύστερα από παρέμβαση των ως άνω προαναφερθέντων τοπικών παραγόντων. Η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, παρ’ όλο που κατηγορούν το κόμμα της Χρυσής Αυγής ως... αντισυνταγματικό, έκανε το απόλυτα συνταγματικό της καθήκον και ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης θέτοντας καίρια ερωτήματα στους αρμόδιους υπουργούς διά της κοινοβουλευτικής οδού και φυσικά έλαβε και απαντήσεις, διότι τότε ακόμη δεν είχε ευοδωθεί η πλεκτάνη εις βάρος του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της χώρας.
Στα σχετικά δημοσιεύματα ο Νιγηριανός αποκαλείται Στήβ, ενώ οι προύχοντες τον ονομάζουν Έντι… Τα συμπεράσματα δικά σας!
Διαβάστε επίσης: “Ομολογούν και επισήμως τις παρανομίες τους”

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Κοινωνικός Εθνικισμός