Σελίδες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σαλαμίνα, Βόρεια Προάστια, Νότια Προάστια


Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Ταβουλάρη με θέμα: Ο Αρχαίο Ελληνικός Πολιτισμός. Ο συναγωνιστής Ταβουλάρης με κάθε λεπτομέρεια ανέλυσε όχι μόνο τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, αλλά έκανε και ιδιαίτερη αναφορά και στην Κοινωνική δομή κάθε μεγάλης πόλης Κράτος, αλλά και στην στρατιωτική εκπαίδευση των αρχαίων Ελλήνων.

Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Ταβουλάρη τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις των βουλευτών του Κινήματος στο Κοινοβούλιο, επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης Σύριζα - ΑΝΕΛ και τους λόγους που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταψήφισαν την νέα κυβέρνηση.



Ομιλία Γραμματέα Τ.Ο. Περάματος Περικλή Μουλιανάκη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου τόνισε πόσο δύσκολο είναι να αντέξει κάποιος στον δρόμο του Εθνικισμού, με την λάσπη και τον πόλεμο που έχει δεχτεί έως σήμερα το κίνημα μας και ότι αυτό που έχουμε καταφέρει ως σήμερα και σαν τοπική αλλά και σαν Κίνημα, είναι ένας μεγάλος άθλος.


Τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τ. Ο. Περάματος Μουλιανάκης Περικλής, ο οποίος με τρόπο απλό ανέλυσε τις προγραμματικές δηλώσεις καθώς επίσης και τις αντιφάσεις που έχει πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε 3 εβδομάδες μόλις διακυβέρνησης από το προεκλογικό του πρόγραμμα.


Ανέλυσε δε, τις νέες αποφάσεις όπως και το οικονομικό σχέδιο που προσπαθούν να προωθήσουν οι συριζαίοι υπουργοί σαν δήθεν εφικτές λύσεις. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Κατόπιν έγινε ανοιχτή συζήτηση καθώς τον λόγο πήραν οι συναγωνιστές/στριες, οι οποίοι απηύθυναν ερωτήσεις και τοποθετήθηκαν πάνω στα θέματα.


Παρά την σφοδρή κακοκαιρία και την άσχημη κατάσταση των δρόμων, πλήθος μελών κι υποστηρικτών του κινήματος παρευρέθησαν την Τετάρτη 11/2/2015 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Μετά την οργανωτική ενημέρωση από τον Γραμματέα της Τοπικής, πραγματοποιήθηκε, από τον Συναγωνιστή - Βουλευτή Αργολίδας Γαλέο Γεώργιο, ομιλία με θέμα Οικονομική πολιτική και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής. Ο Βουλευτής Αργολίδας εξειδικευμένος στα Οικονομικά θέματα, συνομίλησε με τον κόσμο και με όσο το δυνατόν ποιο απλό τρόπο ανέλυσε για ποιους λόγους η Πατρίδα μας καταστράφηκε οικονομικά από τις έως τώρα Κυβερνήσεις.






Με άκρως τεκμηριωμένο λόγο και επιχειρήματα παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία και πως το κίνημά μας ως Εθνική δύναμη ευθύνης και διακυβέρνησης  είναι η μόνη λύση με σοβαρές προτάσεις για διεξοδική και πραγματική ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα της Εθνικής μας οικονομίας. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και της ύμνο της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και την ομόφωνη  παραδοχή ότι μετά την πρόσφατη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής, τίποτα δεν τελείωσε, αντιθέτως τώρα όλα αρχίζουν και όλοι ενωμένοι θα δώσουμε ακόμα σκληρότερους αγώνες μέχρι την τελική δικαίωση των άδικα φυλακισμένων Συναγωνιστών και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Σε μια γεμάτη αίθουσα στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων, ο συναγωνιστής και βουλευτής Αργολίδας,  Γαλέος Γεώργιος μίλησε για την οικονομική πολιτική της χώρας ενώ ξεκαθάρισε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής. Έδωσε λύσεις σε απορίες του κόσμου για Eurogroup, μνημόνια , τρόικα κλπ. 

Ενώ τόνισε για άλλη μια φορά ότι μόνο η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα και στόχους για την οικονομική πολιτική της Χώρας.