Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Ανατολική Αττική, Κομοτηνή, Θάσος


Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Ενώπιον δεκάδων Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, Μιχάλη Γιαννόγκωνα. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος και τα αίτια της κατάρρευσης της χούντας Σαμαρά  και επεσήμανε ότι οι αγώνες μας πρέπει να συνεχιστούν ακόμα πιο έντονα και εντατικά. Η εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε τον Σύριζα  νικητή των εκλογών αλλά ο κυρίαρχος Λαός μίλησε και ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη. Η αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και των λοιπών Βουλευτών, που βρίσκονται ακόμα δέσμιοι της παράγκας Αθανασίου, είναι άμεση απαίτηση όλων των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος! Δεν κάνουμε βήμα πίσω, η Νίκη μας ανήκει!


Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Λιναρδή και ένας Αγωνιστικός χαιρετισμός από τον Συναγωνιστή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη.


Ο Συναγωνιστής Λιναρδής κατήγγειλε τον καιροσκοπισμό των κομμάτων που εμφανίζουν τα ίδια παλαιοκομματικά απατηλά στερεότυπα και μιλούν για πολιτικές πλατφόρμες και δεν ασχολούνται με το Έθνος και τον λαό. Για μια ακόμα φορά υπάρχει το δίπολο του δικομματισμού και τα μικρότερα κόμματα που αποτελούν απλά δορυφόρους των μεγαλύτερων και ασχολούνται κυρίως με οικονομική διαχείριση και με απίστευτες μεταπηδήσεις υποψηφίων από το ένα κόμμα στο άλλο. 

Ο Σύριζα δεν θα υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι κόντρα στο ρεύμα, για να έρθουν οι Έλληνες πάλι στην εξουσία. Σαν 3η δύναμη θα είμαστε η Εθνικιστική φωνή, η Εθνική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο, πολεμώντας φυλακίσεις, λασπολογίες και συκοφαντίες όλων των αντιπάλων μας. Κερδίσαμε και σύντομα θα κερδίσουμε!


Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής από την Κύπρο Γεάδης θύμισε ότι περάσανε 40 χρόνια από την τουρκική εισβολή και ακόμα και σήμερα βρίσκουμε αγνοούμενους θαμμένους σε ομαδικούς τάφους. Οι πολιτικοί δυστυχώς αντί να σεβαστούν τους νεκρούς πάνε στα μνημόσυνα αυτών των ηρώων, μιλάνε για ελληνοτουρκική φιλία και ειρηνική συμβίωση. Οι Κύπριοι Εθνικιστές έχουν ήδη ξεκινήσει από τώρα τον αγώνα για το 2016 με στόχο το 4%, με πληροφόρηση του κόσμου, με άνοιγμα νέων τοπικών και σκοπεύουν να είναι μπροστά σε κάθε απόπειρα ξεπουλήματος της Πατρίδας. Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής, τόνισε ότι από την Χρυσή Αυγή παίρνουν δύναμη και ευχήθηκε να ξεκινήσει για την Ελλάδα μια Ολόχρυση Αυγή του Ελληνισμού που οι ακτίνες της θα φθάσουν στην Κύπρο. Να γίνει πράξη το όνειρο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ, «Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις»!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, η ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο, με θέμα η εκλογική αναμέτρηση, η οποία ανέδειξε για ακόμη μία φορά νικήτρια τη Χρυσή Αυγή. Η προεκλογική κόπωση δεν πτόησε τους συναγωνιστές και τους υποστηρικτές του Κινήματός μας, οι οποίοι προσήλθαν στα γραφεία της Τοπικής μας με σκοπό να ενημερωθούν, αναφορικά με τις μετεκλογικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Τσουμαρέλης ανεβαίνοντας στο βήμα συνεχάρη όλους τους παρευρισκομένους για την επιτυχία του Κινήματός μας, διότι ο θρίαμβος αυτός ήταν αποτέλεσμα συλλογικής εργασίας.


Ο αγώνας μας δικαιώθηκε και τώρα πλέον ευελπιστούμε να ανοίξουν τα κελιά της Τιμής, έτσι ώστε ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας να βρεθούν ξανά στα έδρανα της Βουλής. Ο Ελληνικός λαός έδωσε την εντολή του και οι κυβερνώντες οφείλουν να ακολουθήσουν τις προσταγές του. Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα του νομού μας επισημαίνοντας την μεγάλη αποχή των συμπολιτών μας από τις κάλπες. Με αυτό τον τρόπο δήλωσαν την αδιαφορία τους για το μέλλον της Πατρίδας μας. «Εμείς που δεν είμαστε αδιάφοροι συνεχίζουμε τον Αγώνα μας με περισσότερη πίστη και πείσμα, γιατί θέλουμε μια Ελλάδα Περήφανη, μια Ελλάδα Ελεύθερη», είπε ο συναγωνιστής κλείνοντας την ομιλία του. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, όπου ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Χαλκιώτης Γεώργιος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα την τρέχουσα επικαιρότητα. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής Χαλκιώτης αναφέρθηκε στις βουλευτικές εκλογές που πέρασαν και τον σκληρό αγώνα που έδωσαν όλοι οι συναγωνιστές σε ολόκληρη την Ελλάδα, αγώνας που απέδωσε καρπούς, αφού παρά την άδικη φυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών μας, παρά την έλλειψη χρημάτων λόγω της αντισυνταγματικής αναστολής της κρατικής επιχορήγησης της Χρυσής Αυγής και πάρά το γεγονός ότι όλα τα προδοτικά συστημικά ΜΜΕ δεν μας έδωσαν βήμα να εκφέρουμε τις απόψεις μας, πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη νίκη, κατακτώντας την τρίτη θέση και ουσιαστικά να είμαστε η μόνη αντιπολίτευση απέναντι στο σύστημα, κάτι που φαίνεται πως του ενοχλεί, καθώς τη βραδιά μετά τις εκλογές, σε όλα τα τουρκοκάναλα, ασχολούνταν περισσότερο με τη τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, παρά με τον πρώτο και το δεύτερο. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.