Σελίδες

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Καβάλα, Καλαμάτα


Το μεγαλύτερο προπύργιο του Εθνικισμού, αυτό των Αχαρνών, ήταν κατάμεστο το απόγευμα της Παρασκευής, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη και την τιμή να παρακολουθήσουν την ομιλία του συναγωνιστή Αθανάσιου Κωνσταντίνου με θέμα την Εθνικιστική Ιδεολογία. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του με την διαπίστωση ότι μετά από τις φυλακίσεις του Αρχηγού και των υπόλοιπων συντρόφων μας, μετά από τις δολοφονίες των αδερφών μας, μετά από τις τελευταίες πολύ σημαντικές εκλογές, μπορεί στα μάτια κάποιων, το θέμα της Ιδεολογίας να φαίνεται δευτερεύον και μη σημαντικό. Μιλώντας μέσα από προσωπικές του εμπειρίες, το πώς βίωσε μέσα του την λέξη Έθνος, εξήγησε ότι το σαθρό συνονθύλευμα των εθνομηδενιστών βασίζεται πάνω σε ένα θεμελιώδες ψέμα: την άρνηση της αυθυπαρξίας του Έθνους, λες και το Έθνος είναι μια φαντασία, μια επινόηση, μια διεστραμμένη αντίληψη.


Όλοι αυτοί λοιπόν που αρνούνται το Έθνος τόνισε, προσπαθούν μέσα από χαλκευμένες και ψευδείς καταγγελίες να διώξουν τις Ιδέες. Αυτοί που μισούν το Έθνος μας, που ξεπουλούν την πατρίδα μας είναι οι ίδιοι που εξυφαίνουν άθλια πολιτική δίωξη εις βάρος του Αρχηγού μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκου , των συναγωνιστών και του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μέσα από ψευδεπίγραφα επιχειρήματα προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Έθνος είναι ένα παραμύθι, πάνω στο οποίο οι καπιταλιστές οικοδομούν το ψέμα τους για να εκμεταλλεύονται τις λαϊκές μάζες και πως στην ουσία δεν υπάρχουν έθνη γιατί είναι κατασκευάσματα της άρχουσας τάξης. Υπάρχουν μόνο οι πλουτοκράτες και οι εργαζόμενοι. Αυτά υποστηρίζει το ασκέρι των αριστερών, οι οποίοι τολμούν να αρνούνται 4.000 χρόνια τουλάχιστον ιστορικής συνέχειας ενός λαού, που έχει σφραγίσει την Ιστορία, που έχει χύσει ποταμούς αίματος, που έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. 



Τολμούν να κριτικάρουν τις Ιδέες μας, λέγοντας πως η Εθνικιστική Ιδεολογία είναι μισάνθρωπη, βίαιη, τυραννική, γιατί είναι καταραμένοι από τον θεό να μην μπορούν να νιώσουν μέσα στο πετσί τους το μεγαλείο του να ανήκεις σε ένα Έθνος τόσο σπουδαίο, όσο το Ελληνικό. Πρόκειται για ανθρώπους μικρόψυχους, δειλούς και μικροαστούς, αν δεν είναι συνειδητά ηλίθιοι.


Σαν την αλεπού, από τους Μύθους του Αισώπου, που επειδή δεν μπορεί να φτάσει τα σταφύλια λέει ότι είναι ξινά, έτσι και αυτοί οι αρνησιπάτριδες βρίζουν και περιφρονούν τον Εθνικισμό και το Έθνος, γιατί δεν το έχουν ζήσει. Κλείνοντας κατέληξε ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες, γνωρίζουμε ότι το κλειδί της εθνικής ύπαρξης, η ουσία και το βαθύ μυστικό του Έθνους είναι η συνέχεια του αίματος. 

Το Ελληνικό αίμα, το οποίο βρίσκεται διάσπαρτο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Αυτό που όριζε ο πατέρας της Ιστορίας, ο Ηρόδοτος, το Γένος, σε μια ιστορική συνέχεια τεσσάρων τουλάχιστον χιλιετιών, που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Μπορεί να την αποσιωπήσει, να την παραλλάξει, να την νοθεύσει, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να την διαγράψει. 

Ο γραμματέας της Τοπική Καβάλας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Βογιατζής, σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό καταγγέλλει την παρέμβαση των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ εγκληματικής ομάδας αναρχικών στην πόλη της Καβάλας.





Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας με θέμα ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ''. Ομιλητής ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ξεκινώντας ανάγνωσε στους παρευρισκομένους το άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου με τίτλο ''Κανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις''.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής η οποία κατάφερε μέσα από ένα πόλεμο ανήθικο και απροκάλυπτο να παραμείνει για δεύτερη φορά η Τρίτη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας. Με τους παράνομα έγκλειστους συναγωνιστές μας και τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μέσα από τα κελιά της τιμής να έχουν ως μοναδικό μέσω προεκλογικού αγώνα ένα καρτοτηλέφωνο και τίποτα άλλο η Χρυσή Αυγή κέρδισε και αυτή την άνιση προεκλογική μάχη ενάντια στις ακριβοπληρωμένες προεκλογικές καμπάνιες όλων των υπόλοιπων κομμάτων.


Μπορεί να μην είχαμε καμία κρατική χρηματική επιχορήγηση για τον προεκλογικό αγώνα όπως όλα τα υπόλοιπα κόμματα όμως αυτό που είχαμε ήταν οι φωνές των συναγωνιστών μας μέσα από τα κελιά της τιμής. Φωνές που έχουν την δύναμη να ξαγρυπνούν και να αφυπνίζουν ένα ολόκληρο έθνος κρατώντας τους πιστούς και τους αληθινούς μακριά από τις ''Σειρήνες'' των ψεύτικων υποσχέσεων. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εναντίων όλων και όλοι είναι εναντίων της 3ης πολιτικής δύναμης της πατρίδος μας συνεχίζοντας τον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας εναντίων των Ελλήνων εθνικιστών, τρανή πρόσφατη απόδειξη η εκδήλωση τιμής και μνήμης (ΙΜΙΑ 2015) με συμμετοχή χιλιάδων συναγωνιστών/οπαδών από όλη την επικράτεια όπου τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ έβλεπαν 100 και 500 άτομα (Καλό θα είναι να πάνε σε κανένα οφθαλμίατρο). Όπως και να έχει η Χρυσή Αυγή δεν περιμένει υποστήριξη από κανένα καλοπληρωμένο παπαγαλάκι το μόνο που επιθυμεί είναι αντικειμενικότητα και ίση μεταχείριση κάτι που για τους ''δημοκράτες'' όπως φαίνεται δεν ισχύει. 

Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Κουράκος επισήμανε στους παρευρισκόμενους ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό της αγώνα, αναμένοντας και την δίκη (παρωδία) όπου θα επέλθει η δικαίωση και μια ολόκληρη πολιτική σκευωρία θα καταρρεύσει.