Σελίδες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Να σωπάσουν τα «ορφανά» του μνημονίου που κατέστρεψαν Λαό και Πατρίδα

Να σωπάσουν τα «ορφανά» του μνημονίου που κατέστρεψαν Λαό και Πατρίδα

Ένα πολύ γνωστό ρητό λέει: «εκεί που ευημερούν οι αριθμοί υποφέρουν οι άνθρωποι». Όταν μάλιστα υποφέρουν και οι αριθμοί, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Αυτό συμβαίνει στη μνημονιακή Ελλάδα, όπου ούτε οι αριθμοί μπορούν να κρύψουν την τραγική κατάσταση της Χώρας και του Λαού της.


Οι κυβερνήσεις Παπανδρέου – Παπαδήμου – Σαμαρά, οι οποίες διαχειρίστηκαν τη μνημονιακή κατοχή, έκαναν κάτι πολύ χειρότερο από το να μην μπορούν να ερμηνεύσουν την απελπισία, την οργή και το αδιέξοδο του Ελληνικού Λαού. Μην έχοντας την παραμικρή επαφή με τη σκληρή κοινωνική πραγματικότητα και με την καθημερινή ζωή των Ελλήνων, ταυτίστηκαν σε εξοργιστικό βαθμό με τις αδίστακτες και ανάλγητες επιθυμίες των ξένων τοκογλύφων, στους οποίους δεν έφερναν την παραμικρή αντίρρηση. Μάλιστα, οι πιο θρασείς και προκλητικοί απ’ αυτούς προκαλούσαν την αηδία και τη μήνη των Ελλήνων με τις απίστευτα εμετικές και δουλοπρεπείς δηλώσεις τους, όπως «το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον Τόπο», «και να μην υπήρχε μνημόνιο έπρεπε να το εφεύρουμε», «είμαι ο μνημονιακότερος των βουλευτών», «καλώς τους! Μας λείψατε!» (απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της Τρόικα), «αν δεν μπορέσετε να χωνέψετε τα μέτρα πιείτε μια γκαζόζα» και άλλες παρόμοιες αθλιότητες.

Μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα δεν δίστασαν να μιλήσουν για «αχαριστία» των πολιτών, η οποία θα εκθέσει την Πατρίδα σε κίνδυνο! Φαίνεται ότι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο της «σνομπ» αντιλαϊκής αισθητικής τους δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν ότι ο άνεργος, ο φτωχός, ο πεινασμένος, ο άστεγος όλοι όσοι βρίσκονται στα πρόθυρα της απόλυτης εξαθλίωσης και εξαΰλωσης, προτιμούν την αβεβαιότητα του κινδύνου από τον σίγουρο θάνατο. Επί χρόνια οι διαχειριστές της μνημονιακής πολιτικής έπαιξαν αμέριμνα και ανεύθυνα με τις ζωές μας, κουνώντας με αλήτικη συμπεριφορά το δάχτυλο προς τον Ελληνικό Λαό, που δεν μπορούσε να αντιληφθεί το βάθος της «μεγαλοφυΐας» τους. Τώρα, συνθλιμμένοι και άξιοι περιφρόνησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, μπορούν να παίξουν με κάτι άλλο…

Ας καθίσουν στην ανυπαρξία τους και στην οριστική πολιτική σύνταξη και ας αντιληφθούν ότι δεν δικαιούνται να κάνουν αντιπολίτευση. Για τις επερχόμενες «πιρουέτες» κι εναλλαγές στα λεγόμενα και τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, ο μόνος κομματικός φορέας που έχει το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα και πλεονέκτημα να κάνει Εθνική και Κοινωνική αντιπολίτευση είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γιώργος Μάστορας