Σελίδες

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Λ. Φουντούλης: Η Χρυσή Αυγή πρώτη μίλησε για την διαφθορά και τα σκάνδαλα – Μόνο αυτή μπορεί να φέρει την κάθαρση!


Λ. Φουντούλης: Η Χρυσή Αυγή πρώτη μίλησε για την διαφθορά και τα σκάνδαλα – Μόνο αυτή μπορεί να φέρει την κάθαρση!

Αρκετές ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 όπου ο Ελληνικός λαός ανέδειξε τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, στην συζήτηση για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς στην Ευρώπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Λάμπρος Φουντούλης αναφέρθηκε στην ομιλία του για το σκάνδαλο της SIEMENS και τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα και μοίραζε τις μίζες προς τα κόμματα και πολιτικά πρόσωπα προκειμένου η εταιρία να καταφέρνει να παίρνει τις «δουλειές» κάτω από το τραπέζι.

Μίλησε για τον ρόλο του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα τον οποίο η Γερμανία προστατεύει για ευνόητους λόγους και παρά το ότι υπάρχουν εναντίον του τρία ευρωπαϊκά εντάλματα για να συλληφθεί και να εκδοθεί στην Ελλάδα όπου θα πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος στην Γερμανία. Μας κουνάει το δάχτυλο η Γερμανία για διαφθορά όταν σε όλες τις μίζες και τις κομπίνες είναι πρωταγωνιστές εταιρίες Γερμανικών συμφερόντων. Όπως ήταν φυσικό η παρέμβαση θάφτηκε όπως γίνεται συστηματικά από όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Στην πρόσφατη συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη ο νέος υπουργός οικονομίας της Ελλάδας δεν είχε το θάρρος να αναφερθεί στο θέμα της SIEMENS. Αντιθέτως όταν το θέμα τέθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Σόιμπλε ήταν εμφανής η αμηχανία και των δύο, με τον Γερμανό να πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ο κ. Βαρουφάκης αντίθετα διαβάζοντας τις σημειώσεις που του είχαν δώσει γύρισε το θέμα στον ναζισμό τον οποίο η καλή Γερμανία κατάφερε να εξαλείψει στην χώρα της, εκλιπαρούσε και έγλειφε τον Σόιμπλε μήπως μας λυπηθεί και μας πετάξει κανένα κοκαλάκι. Είπε ότι θα επιστρέψει στο Ελληνικό κοινοβούλιο όπου υπάρχουν ναζί και θα πρέπει οι Γερμανοί να μας βοηθήσουν, υπονοώντας τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Δεν μπορεί να το χωνέψει ότι υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές, πραγματικοί πατριώτες και προσπαθεί ξεθάβοντας σκελετούς του παρελθόντος να υποβαθμίσει την πρόσφατη εκλογική νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου. Ποιός του έδωσε το σημείωμα που διάβασε; Σε ποιόν  απευθυνόταν με έμμεσο τρόπο αποκαλύπτοντας την στάση του κόμματός του απέναντι στην Χρυσή Αυγή; Είτε το θέλουν είτε όχι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική αντιπολίτευση μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Και οι Βουλευτές και οι Ευρωβουλευτές θα αγωνίζονται για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση: