Σελίδες

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: “Κατάπτυστος προϋπολογισμός χωρίς λογιστικό έλεγχο του χρέους” - ΒΙΝΤΕΟ




Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τον νέο προϋπολογισμό του 2015.

Ο βουλευτής Αχαΐας επισήμανε ότι μιλάμε για τον προϋπολογισμό ενός κράτους που επί της ουσίας δεν είναι κράτος αλλά ένα προτεκτοράτο. Οι πολιτικοί συνεχίζουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό με ξύλινους λόγους που δεν έχουν καμία ουσία.

Επίσης, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη που έθεσε το σημαντικότατο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση προσπαθεί να συζητήσει τον προϋπολογισμό την στιγμή που δεν έχει κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Το χρέος της Ελλάδας έχει φτάσει στα ύψη και συνεχώς αυξάνεται.

Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά έχει εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό, ενώ συνεχίζει τα κατάπτυστα μέτρα. Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κλείνει παράνομα στην φυλακή τους πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά μόνο να αγωνίζονται για το Έθνος, την αξιοπρέπειά μας και για το γένος μας, το οποίο επιχειρούν σταδιακώς να εξοντώσουν. Η ανάπτυξη της οικονομίας είναι ανύπαρκτη, η ανεργία συνεχίζεται και οι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Τέλος, χαρακτήρισε κατάπτυστη την αντισυνταγματική απόφαση του εισαγγελέα να μην παραστούν, αλλά ούτε και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό οι παράνομα προφυλακισμένοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για ακόμα μια πράξη που δηλώνει την παρέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στην νομοθετική και αφαιρεί το δικαίωμα από νόμιμα εκλεγμένους Βουλευτές να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.