Σελίδες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Πειραιάς, Αν. Αττική, Πέραμα, Ρέθυμνο, Αθήνα

Η Τ.Ο. Σαλαμίνος πιστή στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου, συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις, αφυπνίζοντας τους πολίτες του νησιού. Οι συναγωνιστές /στριες  μοίρασαν ενημερωτικό υλικό (εφημερίδες και φυλλάδια) στο εμπορικό κέντρο επί της λεωφόρου Φανερωμένης και των γύρω δρόμων.





Ο υπεύθυνος της πολιτικής δράσης Μιχαήλ Παπαδημητρίου συνομίλησε με τους ελεύθερους επαγγελματίες και με αρκετούς περαστικούς. Η αποδοχή των πολιτών ήταν για μια ακόμη φορά μεγάλη. Ενάντια στα Μέσα Μαζικής Επιβολής, οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι την τελική Νίκη!




Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - "Η κοινωνική πολιτική για τον Δήμο Πειραιώς". Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Δημοτικό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλία Κατσαφάδο, με θέμα: "Η κοινωνική πολιτική για τον Δήμο Πειραιώς".


Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει η κοινωνική πολιτική για εμάς στον Δήμο μας, ο οποίος είναι και από τους πιο χρεωμένους σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Έπειτα στο κυρίως θέμα του, ο Συναγωνιστής ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις που έχει καταθέσει ως τώρα η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά.  Άμεση προτεραιότητα, η στήριξη των συμπολιτών μας οπού ανήκουν σε ευπαθής ομάδες. Παραδείγματος χάρη, μια από τις προτάσεις της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά όσο αφορά τα δημοτικά τέλη, είναι να απαλλαχθούν άνεργοι, πολύτεκνοι (τρία παιδιά) και συμπολίτες μας με αναπηρία 67% και άνω.


Επίσης, κατά την διάρκεια της θητείας μας στον Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιώς, έχουμε ψηφήσει θετικά για τα επιδόματα των άπορων συμπολιτών μας, για τους πλημμυροπαθείς και τα ΔΩΡΕΑΝ Δημοτικά προνόμια που δικαιούται να λαμβάνει κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης. Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει πως πλέον δίνουμε τις μάχες μας από εκατοντάδες πεδία, και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες μέχρι η Ελλάδα να επιστρέψει σε χέρια Ελλήνων. Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους και ως είθισται, άλλη μια καθιερωμένη συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.


Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Σ. Κρίκο, με θέμα: ''Ο μύθος του Πολυτεχνείου''. Ο Συναγωνιστής Σ. Κρίκος απομυθοποίησε ακόμα μια φορά τα όσα γεγονότα διαδραματίστηκαν εκείνη την περίοδο με τα πραγματικά στοιχεία και όχι με τα κατασκευασμένα που είναι προκλητικά αναληθή.


Δυστυχώς μέχρι σήμερα, 41 χρόνια μετά εξακολουθούν να γίνονται τα ίδια επεισόδια και βλέπουμε τις ίδιες εικόνες καταστροφής, όπως και τότε σε εκείνη την ''επανάσταση'' των φοιτητών, διατηρώντας ακόμα μια χρονιά τον ''μύθο του Πολυτεχνείου''! Ένας ''μύθος'' που από μέσα του αναδύθηκαν κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη της αριστεράς, αρπάζοντας γερά την καρέκλα της εξουσίας μέχρι σήμερα, συνεχίζουν να οδηγούν την χώρα στην καταστροφή!


Τ.Ο. Περάματος: Την Δευτέρα 24/11 η τοπική μας οργάνωση πραγματοποίησε με επιτυχία άλλη μία ενημερωτική πολιτική δραστηριότητα. Σημείο δράσης αυτή την φορά η λαϊκή αγορά στο Άνω Πέραμα και οι παρακείμενοι δρόμοι όπου και μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα του κινήματος μας με  την αποδοχή να είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Ο αγώνας του Κινήματος μας συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι την τελική Nίκη!


Ο Πυρήνας Ρεθύμνου σε πείσμα των καιρών δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και συνεχίζει την εθνικιστική δράση με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε όλο το μήκος της πόλης. Ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την Τελική Νίκη!


Τ.Ο. Αθήνας: Την Τετάρτη 26-11-2014, πλήθος Συναγωνιστών και φίλων του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» παρευρέθησαν στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών και παρακολούθησαν την ομιλία της Δημοτικής Συμβούλου της Ελληνικής Αυγής Δήμητρας Βελέντζα, με θέμα τις δραστηριότητες της Δημοτικής Παρατάξεως στο Δήμο Αθηναίων.


Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε στην εκλογή του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου ως Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων το 2010 που έλαβε το ποσοστό του 5,3% και άνοιξε τον δρόμο της Νίκης των Ελλήνων Εθνικιστών. Τόνισε ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, μόνος αυτός, είπε την Αλήθεια και κατήγγειλε με το ονοματεπώνυμό τους όλους όσους λυμαίνονται την περιουσία των Αθηναίων Πολιτών, σε αντίθεση με όλους  τους συστημικούς που επί ολόκληρες δεκαετίες δεν τολμούν να ψελλίσουν ούτε τα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους!


Επίσης, τόνισε ότι Συναγωνιστής, Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών Γιάννης Βουλδής συνέχισε το έργο του με την παρέμβασή του με επίκαιρες πάντα ερωτήσεις υπέρ των συμφερόντων των Αθηναίων Πολιτών. Εν συνεχεία, επισήμανε ότι η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» δεν κάνει αντιπολίτευση με μικροκομματικά κριτήρια, σε αντίθεση με τις συστημικές παρατάξεις που ασκούν ψευδεπίγραφη και επιφανειακή αντιπολίτευση.

Εύγλωττη και άκρως αποκαλυπτική χαρακτήρισε η Συναγωνίστρια και την συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Δήμαρχος Γεώργιος Καμίνης, ο οποίος θεωρεί ότι... δεν αντιμετωπίζουμε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε!  Στο σημείο αυτό η Συναγωνίστρια θύμισε το ενδιαφέρον του Δημάρχου για την δημιουργία τζαμιών σε κάθε Δημοτική Κοινότητα και τεμένους στον Βοτανικό, παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει τέμενος σε καμμία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και υπογράμμισε τα αυτονόητα και γνωστά σε όλους προβλήματα που προκαλούν οι πρωτοφανείς αγριότητες της διαμάχης μεταξύ σουνιτών και σιϊτών. Η Συναγωνίστρια σχολίασε, επίσης, και στην «πρόβλεψη» του Δημάρχου για επικείμενες «συνεργασίες» μεταξύ των παρατάξεων, οι οποίες ξεκάθαρα παραπέμπουν στην επικείμενη νέα συγκυβέρνηση, λέγοντας ότι Εμείς είχαμε ενημερώσει από παλιά τους Πολίτες για τον εν λόγω σχεδιασμό. Ενδεικτικά ανέφερε την επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στη Ν.Δ. μετά τις Δημοτικές Εκλογές, ο οποίος αποσκοπούσε να αποτελέσει ανάχωμα προς την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ».  
   
Όπως είπε η Συναγωνίστρια, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ», ήδη, από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί επί σημαντικών θεμάτων και έχουν θέσει ερωτήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των Αθηναίων Πολιτών και κυρίως στην διαχείριση των οικονομικών.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησαν την βιντεοπροβολή με θέμα την πολιτική εξόρμηση της Τ.Ο. Αθηνών στις γειτονιές του κέντρου των Αθηνών. Στελέχη, μέλη και φίλοι τη Τ.Ο. Αθηνών το πρωί του Σαββάτου πραγματοποίησαν πολιτική εξόρμηση στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας όπου μοίρασαν στους κατοίκους ενημερωτικό υλικό του Κινήματος. Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία, όπου θα αποδειχθεί και στις Εθνικές εκλογές όποτε  αυτές και αν γίνουν διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.