Σελίδες

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμαλιάδα, Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Μέγαρα

Πολιτική εκδήλωση στην Αμαλιάδα. Με πρωτοβουλία μελών του πυρήνα της Χρυσής Αυγής της Αμαλιάδας, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό χώρο της πόλης, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με την συμμετοχή δεκάδων πολιτών που προσήλθαν για να ακούσουν τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά και την απάντησή μας στην μόνιμη λασπολογία των φυλλάδων και των καναλιών.

Στην συγκέντρωση, πέραν της δυναμικής παρουσίας των συναγωνιστών από την Αμαλιάδα, βρέθηκαν στελέχη του Κινήματος από το νομό Ηλείας, όπως ο Νικόλαος Κρέσπης, ο Κώστας Νικήτας, η Διονυσία Λάβδα και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νίκος Κωνσταντίνου.


Στις ομιλίες των συναγωνιστών αναφέρθηκε η θέληση του Κινήματος να κρατήσει τη Σημαία του Εθνικισμού ψηλά, ασχέτως των σκληρών πολιτικών διώξεων που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος. 

Όπως τόνισε ο συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου «εμείς δεν διαπραγματευτήκαμε τίποτα με το σάπιο κατεστημένο και αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή διώκεται βάναυσα». Εν συνεχεία είπε ότι όσο μας φιμώνουν τα κανάλια της χούντας του Μνημονίου, τόσο θα πλησιάζουμε τους πολίτες για να ενημερώνονται επί των πολιτικών εξελίξεων και των θέσεων της Χρυσής Αυγής.


Με το πέρας των ομιλιών, οι παριστάμενοι έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους της Χρυσής Αυγής. Επίσης κατεγράφησαν αρκετοί νέοι εκλογικοί αντιπρόσωποι, που θα συμβάλλουν ενεργά στις επόμενες πολιτικές αναμετρήσεις των Εθνικιστών με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Το μίσος τους για τον Ελληνισμό θεριεύει την Πίστη μας στη Νίκη!

Σε μια πραγματικά κατάμεστη αίθουσα στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία και παρουσίαση βίντεο της Τοπικής μας με θέμα «Ένας Χρόνος χωρίς τα αδέρφια μας Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη».


Μετά την καθιερωμένη πολιτική ενημέρωση ακολούθησε βιντεοπροβολή αφιερωμένη στην επέτειο για τον 1 χρόνο που το ανθελληνικό παρακράτος δολοφόνησε  θρασύδειλα τα αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο καθώς επίσης και στην μεγαλειώδη συγκέντρωση τιμής και μνήμης από χιλιάδες Έλληνες που πραγματοποιήθηκε την 01-11-214, παρά τα εμπόδια και την τρομοκρατία από το σάπιο καθεστώς.





Με το πέρας της προβολής ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματά και βροντοφώναξαν με μια φωνή, «Αθάνατοι».


Η εκδήλωση έκλεισε με χειροκροτήματα από τον κόσμο, τον Εθνικό μας Ύμνο και της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.

Τ. Ο. Καβάλας: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Καψαλίδη, με θέμα τον βίο των Ελλήνων κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας. Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο συναγωνιστής ανέφερε πως μια τάση της σύγχρονης ιστοριογραφίας παρουσιάζει μια ειδυλλιακή εικόνα της ζωής των Ελλήνων την εποχή εκείνη. Ότι δηλαδή οι τούρκοι σέβονταν τον πολιτισμό, την γλώσσα και την θρησκεία των υπόδουλων, καθώς και ότι Έλληνες και τούρκοι ήθελαν την "συμβίωση" και την επιμειξία. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απαρχές της εισβολής των μογγόλων στην Μικρά Ασία, στην βιαιότητα των εισβολέων που εξισλάμιζαν τους πληθυσμούς της Ανατολής, όπως και στα λάθη του βυζαντινού κράτους.


Ακολούθως αναφέρθηκε στην σκληρή πραγματικότητα, η οποία γκρεμίζει τα ψεύδη των θολοκουλτουριάρηδων της νεοταξίτικης ιστοριογραφίας. Αναφέρθηκε στην αγριότητα και στην καταστροφική μανία των τούρκων που αδιαφορούσε πλήρως για κτίρια, μνημεία και ανθρώπους. 

Μετέτρεπαν τις εκκλησίες σε τζαμιά, ενώ όσους τους αντιστέκονταν τους σκότωναν και τους υπόλοιπους τους πωλούσαν ως δούλους. Η λεγόμενη "συμβίωση" με τους άξεστους νομάδες της στέπας είχε ως αποτέλεσμα οι Έλληνες να παλουκώνονται, να γδέρνονται ζωντανοί, να απαγχονίζονται και να θρυμματίζονται τα κόκκαλά τους στα ανελέητα βασανιστήρια. Γι' αυτό κι όσοι ήθελαν να γλιτώσουν από τα χέρια και τους βαρύτατους φόρους των τούρκων κατέφευγαν στα βουνά, τα άπαρτα κάστρα του Ελληνισμού.

Τέλος, αναφορά έγινε και στα παιδομαζώματα και το γενιτσάρεμα των Ελληνοπαίδων, ο αριθμός των οποίων  καθ' όλη την διάρκεια της τουρκοκρατίας υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο παιδιά. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην σύντομη εισήγησή του σε ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Μεγάρων: Ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Συναγωνιστή Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο με θέμα πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην θλιβερή παρέα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και την απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνουν για λίγο ακόμα στην εξουσία ξεπουλώντας τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους.