Σελίδες

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ»

gianni!!__article
Γράφει ο Αντίοχος.

«Μεγάλη» -όπως τη χαρακτήρισαν- δημοσκόπηση της εταίρας GPO (του πρώην Γ.Γ. της ΚΝΕ Τάκη Θεοδωρικάκου…) παρουσίασε χθες τη νύχτα η «Ανατροπή» του Πρετεντέρη στο mega-λο  κανάλι (του Μπόμπολα…), για δήμους και περιφέρειες.

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάστηκε βεβαίως στον πρώτο δήμο της χώρας, όπου εμφανίστηκε μια τελείως διαφορετική εικόνα από τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδιας εταίρας. Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά του Η. Κασιδιάρη εμφανίστηκαν στο 12,5% (από 9% στην προηγούμενη δημοσκόπηση), σε απόσταση αναπνοής από το 15% του Αρούλη του… πλουμιστού  και από το 14,1% του συριζαίου Σακελλαρίδη.


Και βέβαια, και μόνο το γεγονός ότι εμφανίζουν πλέον τον Η. Κασιδιάρη να διεκδικεί την είσοδό του στον 2ογύρο (ενώ μέχρι πρότινος τον εμφάνιζαν… ξεγραμμένο), σημαίνει ότι τα ποσοστά του είναι –τουλάχιστον- ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ και αναγκάζονται σιγά-σιγά να τα ανεβάσουν από τα μονοψήφια, για να μην εξευτελιστούν τελείως τη νύχτα των εκλογών. Είπαμε, είναι λαχείο για τις εταίρες, που τους επέτρεψαν να κάνουν δημοσκοπήσεις μέχρι και δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, γιατί θα τα κονομήσουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και παγίδα, διότι εγκυμονεί μεγάλος κίνδυνος ξεφτίλας και πλήρους απαξίωσης, εάν τα αποτελέσματα που θα δώσουν απέχουν από τα πραγματικά…

Το σίγουρο, είναι ο Η. Κασιδιάρης είναι ΠΡΩΤΟΣ και με διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο, κι ότι μόνο με «θαύμα» μπορεί να χάσει το δήμο! Κι αυτό ομολογήθηκε δις στην εκπομπή. Πρώτα από τον (πρώην κνίτη…) Θεοδωρικάκο που είπε ότι είναι δύσκολη η μέτρηση των ακριβών ποσοστών της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν είναι εύκολο κάποιος να δηλώσει ότι ψηφίζει ένα κόμμα που κατηγορείται ως «εγκληματική οργάνωση», υπονοώντας ότι πολλοί που θα ψηφίσουν τον Η. Κασιδιάρη κρύβουν την επιλογή τους «για τον φόβο των Ιουδαίων»… Εν συνεχεία, το ομολόγησε (άθελά της βεβαίως…) καλεσμένη της εκπομπής (η Βούλτεψη), που όταν ο Πρετεντέρης παρατήρησε ότι πολλοί ψηφοφόροι της Α΄ Αθηνών διαμένουν σε άλλες περιοχές της Αττικής, άρα η δημοσκόπηση δε δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα, είπε με νόημα «άρα μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα» (ότι μπορεί να μη βγει ο Η. Κασιδιάρης δήμαρχος…)!

(ΥΓ): Να μην ελπίζετε! Ο Η. Κασιδιάρης θα βγει και θα σας βγει το… μάτι!