Σελίδες

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

1536538_288073188023709_1882770577664898360_n
Τις προτάσεις της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας) για τη Συνταγματική Αναθεώρηση παρουσίασε χθες το βράδυ ο φον Αντωνάκης μαζί με τον Αβραμόπουλο, σε ειδική εκδήλωση (σώου), η οποία προβλήθηκε δεόντως από τα ΜΜΕ.

Στις προτάσεις του Αντωνάκη συμπεριλαμβάνονται η θέσπιση ασυμβίβαστου του αξιώματος του υπουργού με την ιδιότητα του βουλευτή, η επανεξέταση του αριθμού των βουλευτών και των βουλευτών Επικρατείας, η κατάργηση των βουλευτικών προνομίων που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντα του βουλευτή, η καθιέρωση σταθερού εκλογικού συστήματος με την πρόβλεψη ότι η αλλαγή του απαιτεί πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής, η ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου, η αναθεώρηση των περί δημοψηφισμάτων διατάξεων, για την πρόβλεψη διενέργειας δημοψηφίσματος και με λαϊκή πρωτοβουλία και άλλα πολλά.


Και βέβαια, δεν τον έπιασε έτσι ξαφνικά ο πόνος τον φον Αντωνάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση και κουραφέξαλα. Να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη θέλει και να γίνουν οι προτάσεις του θέματα συζητήσεως (στα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ) κατά την προεκλογική περίοδο, αντί για τα πραγματικά προβλήματα, δηλαδή τη φτώχεια, την ανεργία και τη δυστυχία που έχει προκαλέσει η μνημονιακή πολιτική του.  Αλλά ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος. Όπως δεν πίστεψε τα παραμύθια για το… successstory, το «πρωτογενές πλεόνασμα», την «έξοδο στις αγορές κ.τ.λ., έτσι δε θα δώσει βάση και στον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό και στις 18 και 25 Μαΐου, θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπευθύνους της δυστυχίας του!