Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ – ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΚΙΑΣ

ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ
Βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», έγραψε ο αμετανόητος αρχιτρομοκράτης Κουφοντίνας (το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!), το οποίο κυκλοφορεί από χθες. Τον πρόλογο του βιβλίου τον έγραψε ο γνωστός συριζαίος συνιστωσάκιας (της συνιστώσας «Ρόζα»), επικεφαλής του αναρχοκομμουνιστικού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» και συνήθης μάρτυς υπερασπίσεως κομμουνιστών τρομοκρατών, Νίκος Γιαννόπουλος.
+ζ.+Υ+¦+-+_+__Ν_Α+¬_Ζ+¬+¬_Γ _Δ+¬_Ξ_Β+¦+_+¬+¬ _Ε+¬_Ζ _Ε_Δ_Ζ_Β+¦+_+-
Σημειώνει –μεταξύ των άλλων- στον πρόλογό του ο Γιαννόπουλος: «Πρόκειται για ένα, μοναδικό, μάλλον, βιβλίο “ένα σε δύο”, στο οποίο το πολιτικό στοιχείο συνυπάρχει με την “αστυνομική περιπέτεια” και η ιδεολογική αναζήτηση με τη βιωματική-υπαρξιακή διάσταση. Γιατί έτσι ακριβώς είναι ο Κουφοντίνας: Ένας απολύτως κανονικός και, παράλληλα, εντελώς διαφορετικός άνθρωπος».

(ΥΓ) 1: Προφανώς, ο Γιαννόπουλος είναι και στην ομάδα των «φίλων του Δ. Κουφοντίνα», που προ μηνών ζητούσε την αποφυλάκισή του, με κείμενο που δημοσιεύθηκε στην «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ…

(ΥΓ) 2: Να χαίρετε η ψοφοδεξιά νουδούλα των δωσιλόγων, το κόμμα του… συνταγματικού τόξου, με το οποίο θα συγκυβερνήσει μετά από τις προσεχείς εκλογές!