Σελίδες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ» ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ!

αρχείο λήψης
Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσει κάποιος γρήγορα και άκοπα χρήματα σήμερα; Το εμπόριο των ναρκωτικών! Αυτόν, λοιπόν, τον τρόπο φαίνεται ότι έχουν επιλέξει πολλοί «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες». Κι όχι μόνον οι εξ’ Αλβανίας ορμώμενοι (που έχουν «κατακτήσει» το εμπόριο ναρκωτικών), αλλά και οι υπόλοιποι…

Έτσι, τέσσερις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από το Μπανγκλαντές συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους περίπου μισού κιλού (494 γραμμαρίων).

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα που διατηρούσαν οι συλληφθέντες στην περιοχή, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 582 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι, τρία κινητά τηλέφωνα, αλλά και 675 ευρώ.

Παράλληλα, όπως προέκυψε, εις βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ανθρωποκτονία, εκβίαση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων ετών, οκτώ μηνών και είκοσι τεσσάρων ημερών.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!