Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίκαλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Πάτρα, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίκαλα

Την Πέμπτη 13-02-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γρηγόρη Γερακόπουλου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  «Το σύστημα βρίσκεται σε πλήρη πανικό» τόνισε ο Συναγωνιστής, αναδεικνύοντας τις άθλιες μεθοδεύσεις των υποτακτικών του διεθνούς κεφαλαίου και της εγχώριας πλουτοκρατίας, που θέλοντας να αφαιρέσουν κάθε ψήγμα ελπίδας από τον Ελληνικό λαό για ηθική, πνευματική, κοινωνική και ιδεολογική ανάταση, μετέρχονται δόλιων μέσων παραβιάζοντας τις θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος, κρατούν παράνομα προφυλακισμένους τον Αρχηγό και Οδηγό του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Συναγωνιστές και Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και άλλα μέλη και στελέχη μας στα κελιά της Τιμής και προσπαθούν να ποδηγετήσουν έναν ολόκληρο λαό με τους μηχανισμούς ψεύδους, συκοφαντίας και λάσπης που έχουν στην διάθεσή τους και δηλητηριάζουν ανερυθρίαστα με διαβολές τους Έλληνες πολίτες!


Η πάταξη του ατομικισμού και η συνειδητή υποταγή του στο συλλογικό «εμείς», είναι η πρώτη νίκη που οφείλει να καταγάγει κάθε Έλληνας Εθνικιστής εάν θέλει πραγματικά να μετουσιωθεί σε πολιτικό στρατιώτη του Λαϊκού Εθνικισμού, ήτοι, να κάνει το πρώτο βήμα για να «προετοιμάσει εαυτόν» για τον Ιερό και Έντιμο πολιτικό Αγώνα που διεξάγει αδιαλείπτως με απόλυτη Συνέπεια, Ήθος και Πίστη, τρεις και πλέον δεκαετίες το μοναδικό Εθνικιστικό Οχυρό της Πατρίδος μας, με στόχο και προσήλωση στο Εθνικό συμφέρον!  Δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τους Έλληνες Χρυσαυγίτες η προσωπική επιτυχία σε πολιτικό, κοινωνικό ή οικονομικό επίπεδο. Ούτε υπάρχει στο βάθος του μυαλού τους η προσωπική κοινωνική καταξίωση και η ατομική ανέλιξη μέσω της προβολής της δικής τους συμμετοχής στον Μεγάλο Αγώνα. Κυριαρχεί το «εμείς!» Το «ένα» είναι αυτό που θα ενσωματωθεί στο «Όλον» για να βαδίσει το «Όλον», η συλλογική Εθνική Συνείδηση, αρραγής, άτρωτη, προς τον τελικό σκοπό, την απελευθέρωση του Έθνους από τα δεσμά των πολυεθνικών χρηματοπιστωτικών οχετών, την απεξάρτηση του από τον εσμό των απάτριδων πολιτικάντηδων που νέμονται τον Εθνικό πλούτο θησαυρίζοντας προκλητικά ενώ ο Ελληνικός λαός πένεται και την οικοδόμηση ενός πραγματικού Εθνικού Κράτους που θα εξυπηρετεί το συμφέρον του ΕΘΝΟΥΣ και μόνον αυτό!!


Ο Αγώνας συνεχίζεται, Συναγωνιστές στηρίζουν καθημερινά ελληνικές οικογένειες με διανομές τροφίμων και ανήρτησαν πανό σε όλο το εύρος της Ανατολικής Αττικής, αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους δύο νεκρούς συναγωνιστές μας, του Γιώργου Φουντούλη, του Μάνου Καπελώνη και για να μας θυμίσουν την άδικη προφυλάκιση των Συναγωνιστών μας.

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 - 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Τ.Ο. Πατρών: Ομιλία του συναγωνιστή Κων/νου Μπαρμπαρούση 


Στα γραφεία της τοπικής μας και στα πλαίσια της καθιερωμένης Κυριακάτικης συγκέντρωσης των φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου, βρέθηκε και μίλησε ο συναγωνιστής βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και ο συναγωνιστής υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας.


Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, μίλησε για τα προβλήματα της περιφέρειας που διεκδικεί και για μία ακόμη φορά δήλωσε έτοιμος να τα αντιμετωπίσει, πάντα πιστός στις εντολές του Αρχηγού προς τους συναγωνιστές, που ζητά να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή τον αγώνα.

Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, ως τομεάρχης αγροτικής ανάπτυξης, αναφέρθηκε στα προβλήματα και στη δίκαιη αγανάκτηση των Ελλήνων αγροτών απέναντι στην Πολιτεία και ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι κάθε στιγμή στο πλευρό τους για να τους στηρίξει. Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την αγροτική ανάπτυξη, στην εκμετάλλευση του αγροτικού πλούτου, καθώς και στην άμεση σύνδεση της παραγωγής με την κατανάλωση και το οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων, στην οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο και στην δημιουργία μητρώου αγροτών, ώστε να υπάρξει δίκαιη κατανομή των πρώτων υλών. Τελειώνοντας, αναφέρθηκε στην προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος και στην μεθοδευμένη στροφή στην βιολογική γεωργία. 

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι συναγωνιστές με μια φωνή, έψαλλαν δυνατά τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 - 22:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/2/2014, ομιλία στα γραφεία μας, με θέμα ''Η έννοια της πολιτικής στην Αρχαία Ελλάδα''.

Ομιλητής, ο συναγωνιστής Φραγκιαδάκης Φάνης, ο οποίος ανάγνωσε κείμενα αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων σχετικά με το πώς έβλεπαν τον θεσμό της πολιτικής οι Αρχαίοι πρόγονοί μας. Στην συνέχεια έγινε σύγκριση με την σημερινή έννοια του πολιτικού, έννοια απόλυτα συνδεδεμένη με την κλεψιά, το ψέμα, την κοροϊδία και την προδοσία τονίζοντας μάλιστα, ότι  όλα τα παραπάνω, άψογα εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται από τους σημερινούς εντολοδόχους των ξένων κέντρων εξουσίας. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι αυτοί που υποτίθεται επικαλούνται της αρχές της Δημοκρατίας με βάση την Αρχαία Αθήνα, δεν επικαλούνται και τις ίδιες αρχές με βάση τους πολιτικούς της τότε εποχής. Αρχές οι οποίες είχαν να κάνουν με το ήθος, την τιμιότητα, την ειλικρίνεια και πάνω από όλα το Εθνικό συμφέρον και το συμφέρον του Έλληνα Πολίτη. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής επισήμανε ότι οι σημερινοί ''πολιτικοί''/ πολιτικάντηδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκιές στον τοίχο οι οποίες παίρνουν σχήμα και μορφή ανάλογη με το κούνημα των χεριών των αφεντικών τους. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει σκιά κανενός, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο το φώς, είναι αυτό το φώς που οι ανθέλληνες τρέμουν βλέποντας το να ανατέλλει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ που ξεπροβάλει, εξαφανίζοντας σιγά σιγά τις σκιές των πολιτικάντηδων που πέφτουν επάνω μας και στοιχειώνουν την ζωή μας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Τ.Ο. Σπάρτης - Ενημερωτική δράση


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Τ.Ο. Σπάρτης και αντιπροσωπεία του Πυρήνα Σκάλας βρέθηκαν στο χωριό Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα, και διένειμαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του κινήματος μας.

Όπως πάντα, η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν θερμή και όλοι έσπευσαν να προμηθευτούν υλικό και να μας εκφράσουν απορίες τόσο πολιτικές, αλλά κυρίως να μας συμπαρασταθούν και να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών βουλευτών.

Η Τ.Ο. Σπάρτης και ο Πυρήνας Σκάλας όπως κάθε φορά - και πιστοί στις υποσχέσεις τους - θα βρεθούν σύντομα και σε άλλα χωριά της Λακωνίας, συνεχίζοντας το ενημερωτικό έργο της αφύπνισης που προσφέρει μόνο η Χρυσή Αυγή όλο το χρόνο - και όχι μόνο προεκλογικά όπως μας είχαν συνηθίσει οι ανθέλληνες προδότες πολιτικάντηδες.

ΣΠΑΡΤΗ:
Διοσκούρων 57 (2ος όροφος)
Τετάρτη-Σάββατο: 18.00-20.00
Τηλ.: 6970365496

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/2 στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων ομιλία από την συναγωνίστρια Ελένη Κλαπανάρα, με θέμα την επέτειο των εκατό χρόνων της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.

Έγινε εξιστόρηση όλων των σημαντικών ιστορικών γεγονότων από την ανακήρυξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας, την 17 Μαΐου 1914 μέχρι της μέρες μας. Έγινε εκτενής αναφορά σ' όλες τις μεγάλες μορφές του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και στον τιτάνιο αγώνα τους για να παραμείνει η Ήπειρος ενιαία και Ελληνική. 

Εκατό χρόνια μετά και υπάρχουν ακόμη Έλληνες που ζουν και αγωνίζονται στη Βόρειο Ήπειρο, ούτως ώστε αυτή η πανάρχαια Ελληνική Γη να μην χάσει τα χαρακτηριστικά της και το έντονο ελληνικό στοιχείο που την διακρίνει. Παρά την τρομοκρατία που υφίστανται από το αλβανικό κράτος και τους παρακρατικούς, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου δεν "ξεχνούν" την καταγωγή τους, συνεχίζουν να παλεύουν για τα δικαιώματά τους μέχρι τη λύτρωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Φωτεινή πυξίδα αποτελούν οι αδερφοί μας που θυσιάστηκαν στα ιερά αυτά χώματα, αρνούμενοι να υποστείλουν τη Γαλανόλευκη. Ιερές μορφές στον αγώνα για τη λευτεριά της Βορείου Ηπείρου, που έφυγαν αβοήθητοι και λησμονημένοι από το ελλαδικό κράτος. Όχι όμως, ξεχασμένοι από τους Έλληνες Εθνικιστές, που συνεχίζουν να τιμούν τον Ιερό Αγώνα τους σε πείσμα των γραικύλων.

Βόρειος Ήπειρος, Γη Ελληνική!

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7-9 μ.μ.




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-chania-kerkura-manh2#ixzz2tlG9nVpY