Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η ΝΔ, Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

images (31)
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρχισε το γνωστό παιχνιδάκι των δύο… μονομάχων, με τον χαριτόβρυτο Αρούλη Σπηλιωτόπουλο να σχολιάζει τις θέσεις που εξέφρασε σε συνέντευξή του ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Σακελλαρίδης, για το παρεμπόριο στις γειτονιές της Αθήνας. Τα σχόλια αυτά του Αρούλη εντάσσονται στο σύνηθες παλαιοκομματικό σχέδιο «διαλέγω αντίπαλο» (του χεριού μου) και αντιπαρατίθεμαι μαζί του (με ανακοινώσεις, σχόλια, «διαρροές» κύκλων κ.λπ.), ώστε να δημιουργηθεί πόλωση μεταξύ των δύο και να περάσουν σε δεύτερη μοίρα οι υπόλοιπες υποψηφιότητες.

Είπε, λοιπόν, ο Αρούλης ο… τρομερός:  

«Το παραεμπόριο είναι ταυτισμένο με την παράνομη μετανάστευση και κυρίως με τη φοροδιαφυγή. Προφανώς, είτε δεν έχουν επίγνωση της πραγματικότητας, είτε έχουν πάρα πολύ καιρό να περπατήσουν στο κέντρο της πόλης όσοι αγνοούν πως δίπλα στο επίσημο εμπόριο υπάρχει κάποιος πάγκος. Το παραεμπόριο πλήττει τους εργαζόμενους, τον τουρισμό, φέρνει λουκέτα, ανεργία και κυρίως προσβάλλει την εικόνα της πόλης. Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις, όπως ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Είναι αδιανόητο στην εποχή μας να επιθυμούν να χοροθετήσουν τη μιζέρια και το παραεμπόριο».

Πολύ ωραία όλα αυτά –θα μου πείτε, τώρα τα θυμήθηκε ο Αρούλης, που ήτανε τόσον καιρό;- αλλά όταν μιλάμε περί παρεμπορίου, αναφερόμαστε στο παρελθόν και στο παρόν, όχι στο μέλλον. Ξέρουμε βεβαίως ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το παρεμπόριο, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ήτανε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε αυτή η φάμπρικα του παρεμπορίου, ούτε τώρα που συνεχίζεται είναι στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ ήτανε και η ΝΔ είναι, Αρούλη και με την ανοχή της υπάρχει το παρεμπόριο. Δηλαδή, το κόμμα στο οποίο ανήκες και ανήκεις ακόμη. Άστα αυτά, λοιπόν, τα… ρατσιστικά και δεν πιάνουν, γιατί όσοι ζουν στην Αθήνα δεν ήρθαν ξαφνικά σήμερα από άλλον πλανήτη. Και ξέρουν πολύ καλά ότι η μόνη πολιτική δύναμη που και θέλει και μπορεί να καταπολεμήσει το παρεμπόριο, είναι η Χρυσή Αυγή! Με δήμαρχο τον Η. Κασιδιάρη!




ΠΗΓΗ